ASTROLOŠKE NEVOLJE

Mars je u Vodenjaku - crno nam se piše!

17.11.2016 u 14:32

Bionic
Reading

Mars je 9. studenog ušao u Vodenjaka i u njemu će boraviti do 19. prosinca. Njegova je energija u tom znaku raspršena i nestabilna, pojačava osjećaj neizvjesnosti, ali pomaže u ostvarenju originalnih i kreativnih zamisli. Mars je planet koji pokreće na akciju, ulijeva snagu, izaziva sukobe i utječe na upale i mogućnosti ozljeda. Provjerite kakav će biti njegov nepredvidiv i buntovan utjecaj u idućih mjesec dana

Ovan

Mars će vas poticati da pravite velike planove za koje ćete brzo izgubiti interes.
Aktivno ćete sudjelovati u mnogim važnim društvenim događajima, a pritom ćete biti netaktični u komunikaciji. Bez razmišljanja ćete iznositi stavove i postati meta sitnih ogovaranja.

Bik

Ovaj položaj Marsa nije vam naklonjen. Osjećate iscrpljenost, nedostatak energije i malodušnost, a otpornost organizma je smanjena. Novi vas zahtjevi na radnom mjestu sada užasavaju. Slutit ćete da vaš trud nije dovoljan za savladavanje svakodnevnih izazova. Prema sebi budite strpljivi i nježni!

Blizanci

Ushićeni ste događajima u ljubavnom životu. Mars u Vodenjaku poticat će vas da razmišljate o budućnosti veze ili braka. U trenucima optimizma i zanosa partneru mogli biste dati velika obećanja, ali nije izvjesno da ćete ih ispuniti. Ako ste na početku nove ljubavi, bez zadrške ćete uživati u zaljubljenosti i strasti.

Rak

Vaši troškovi nekontrolirano rastu, a prihodi su neizvjesni. Ako razmišljate o zaduživanju, pažljivo procijenite svoje mogućnosti. Vaša se potreba za mirom i osamom povećava, ali vam nedostaje vremena za sebe. Partner nema razumijevanja za vaše probleme i ne pokazuje vam dovoljno nježnosti.

Lav

Nepotrebno izazivate sukobe i neugodne situacije u odnosima s bliskim ljudima. Spremni ste pobuniti se na nepravdu i braniti svoje mišljenje po svaku cijenu. U vašim vas borbama može usporiti lošije zdravstveno stanje, jaka prehlada ili upala. Potražite način da se opustite i smirite svoju ljutnju.

Djevica

Radite brzo i profesionalno, ali nove poslovne obaveze pristižu vam neočekivanom brzinom. Bez obzira na vašu spretnost i sposobnost dobre organizacije, ne možete ukrotiti nepredvidive okolnosti u poslovnoj sredini. Previše stresa i dugotrajna izloženost povećanim naporima može se loše odraziti na zdravlje.


Vaga

Hrabri ste i odvažni kada je ljubav u pitanju. Zbog blagotvornog utjecaja Marsa, pristupit ćete nekome tko vas privlači i započeti burnu vezu. Uvjereni ste da sada možete savladati svaki izazov, ali ne pokušavajte mijenjati partnerovu osobnost. To vam može nakon ushita donijeti razočaranje.

Škorpion

Loše strane vašeg karaktera postaju izraženije jer ste pod pritiskom. U radnoj sredini i u obiteljskom životu susrećete se s velikim očekivanjima. Morate ispuniti tuđe želje, što vam ne ostavlja dovoljno vremena za odmor i opuštanje. Čuvajte se ozljeda, a nesanicu pokušajte ublažiti biljnim preparatima.

Strijelac

Mars u Vodenjaku donosi vam zanimljive obrate u svakodnevnom životu, neočekivane susrete i sjajne prilike za različite avanture. Sada ste veseli i vedri, a svaku neobičnu situaciju dočekujete sa širokim osmijehom. Zbog pozitivna stava i samouvjerena nastupa, zapaženi ste u društvu i kod suprotnog spola.

Jarac

Vaše brige, opravdane i neopravdane, postaju malo izraženije. Ulagat ćete puno truda oko posla i prihoda, no pazite da se ne angažirate oko pitanja koja nisu vaša odgovornost. Neočekivano dobri poslovni rezultati i povećanje prihoda donijet će vam spokoj. Proslavite svoje uspjehe i nagradite se za naporan rad.

Vodenjak

Mars u vašem znaku ubrzat će životni ritam, pokrenuti vas na akciju i natjerati da riješite poslovne probleme koje inače gurate u stranu. U kratkom ćete vremenu postići puno malih poboljšanja u svakodnevnom životu i ostvariti uspjeh i zadovoljstvo. Ostanite aktivni, krećite se i vježbajte!

Ribe

Nezadovoljstvo u profesionalnoj sredini može vas natjerati da potražite nove poslovne prilike. Pomoć bližnjih s kojima se razumijete može biti presudna za pozitivnu promjenu u karijeri. Ne brinite zbog novih izazova i ne sumnjajte u svoje sposobnosti. Iako ste nesigurni, postići ćete sve što želite!