NAGRADNJAČA

Marko Tolja u kazalištu Komedija

06.11.2012 u 09:22

Bionic
Reading

U subotu, 24. studenog Marko Tolja će održati koncert u kazalištu Komedija povodom promocije svog novog albuma 'Ljubav u boji', a mi smo za svoje čitatelje pripremili 1x2 ulaznice.

Prije više od dvije i pol godine Marko Tolja održao je odličan koncert na daskama kazališta Komedija. U međuvremenu, Tolja je dodatno sazrio kao glazbenik i odlučio se na poveći autorski iskorak, u cijelosti je potpisao glazbu i tekstove za svoj novi studijski album 'Ljubav u boji'. Eto odličnog povoda za povratak u Komediju! Ovaj put Marko Tolja u Komediju stiže kao kantautor, s puno otvorenijim kartama, s pjesmama u kojima otkriva mnogo više o sebi. Ne čudi kada kaže da mu se čini kao da mu je 'Ljubav u boji' prvi album.

Tolja će vas svojim izvanrednim i toplim vokalom, u pratnji vrhunskih glazbenika, u subotu 24. studenog povesti na intimno koncertno putovanje kroz novi studijski album, ali i pjesme s albuma 'Stare dobre stvari' i 'Vrijeme briše istinu'. Koncertna promocija novog studijskog albuma započela je u rodnoj Rijeci, a nastavlja se, logično u Zagrebu, u gradu kojem Marko najčešće gravitira.

Dvije ulaznice za koncert je osvojila Ana Alagušić