DUELISTI

Marina i Ante idu u ring?

29.04.2009 u 14:36

Bionic
Reading

Marina je izabrana za prvu duelisticu većinom šibica, a najzanimljiviji je svakako bio Giannin razlog: 'Toliko mi ideš na živce i volila bih da što prije odeš da te ne gledam!'. Marina se u ringu već riješila Borisa, a sada je zaprijetila i Anti

Marina je ponovno izabrana za prvu duelisticu, pa su svađe na obiteljskom sastanku bile neizbježne. Anti je još po ulasku zaprijetila neka bude oprezan s njom, jer lako ga se može riješiti. To je učinila i Marija Štrajh kada se Ante prema njoj ponašao kako se sada ponaša prema Marini - izbacila ga je s imanja jednopotezno.

Zaključujemo da po pitanju pameti na farmi ne vlada jednakost i da su nova pravila farmeri itekako odlučili pretvoriti u svoju korist. Biti sluga više i nije tako loše. Za protivnika se tada može izabrati slabija karika suprotnog spola i igra znanja je zagarantirana. U toj igri znanja Marini Perazić nije teško pobijediti mnogo mlađeg i neiskusnijeg Borisa, a kamoli Antu koji za učenje nije nimalo zainteresiran.

Ante je na papiriću tijekom sastanka zapisao da želi izaći van, pa mu je Marina rekla da će ga izabrati za duelista i neka to smatra uslugom. Ante se složio, pa su se nakon sklopljenog dogovora i rukovali. Hoće li Ante zaista biti drugi duelist i što će se do petka još izdogađati na farmi, teško je predvidjeti.

Pogledajte video: