TAŠTINA NEKADAŠNJE ZVIJEZDE

Marina bi zamijenila Giannu u 'Golim vijestima'?

07.04.2009 u 11:20

Bionic
Reading

Marina naprosto uživa otkad je njezina kompanjonka iz vrta postala gazdarica. Ne samo da uporno lobira za svoj povratak u kuhinju, i to metodom ogovaranja, već govori tako da bismo mogli shvatiti kako se njezina ambicija širi i u sfere vanjskoga svijeta

'Jako sam zahvalna Simoni što je tebe stavila, jer bi ova unijela strahovladu. Vajta bi za nju bio malo dijete, a mene stalno izbacuje iz kuhinje.' Budući da se gotovo otpočetka osjeća ugroženom od gotovo svih farmarica, a nakon što se riješila Marije Štrajh, trn u oku joj je Gianna, žena koja joj je preotela vlast u kuhinji. Stoga Marina ne propušta ni jednu priliku da po njoj oplete jezikom, a danas je ustvrdila da ona ne samo da je sposobnija za vođenje kuhinje, već i da bolje izgleda.

Ona često, s nešto sjete, voli podsjetiti farmere na to kako je nekoć davno bila velika zvijezda, ljepotica i seks simbol. Također smatra da, iako joj često govore da je predebela, ona za svoje godine izgleda odlično. Stoga se smatra ozbiljnom konkurencijom Gianni za vođenje 'golih vijesti', što je spomenula u jednoj sesiji ogovaranja. Mario joj je predložio neka je zamijeni, na što je Marina sarkastično odgovorila da ne želi biti konkurencija svojoj prijateljici. Vajta je tada priznao da ne zna što su gole vijesti, na što se Marina podrugljivo nasmijala. Sonja joj je na neki način pružila podršku u rogobrenju protiv Giannine kuharske karijere rekavši da joj se čini da ona ništa ne radi te da Marinin posao nije da čisti, već da donese što treba iz vrta.

Ovdje bismo se mogli prisjetiti Ivane Paris, koja se možda pomirila s činjenicom da je nitko ne doživljava onako kako bi htjela, pa se prestala nametati muškome dijelu farmera. Nakon što je danima lascivno naganjala Dinu, Borisa i tko zna koga još, očito je shvatila da njihovo ignoriranje (ako ne i bježanje s gađenjem) zaista znači da nije ni upola tako primamljiva kao što misli. Stoga se misica okrenula brizi za konje, s kojima provodi dobar dio dana. No uvijek željna pažnje, zaključila je da je i konji ignoriraju budući da piju vodu koju im da Mario, a njezinu ne žele.