ROĐENJE KĆERI

Marijan Bračulj i bivša Miss Hrvatske postali roditelji

Bionic
Reading

Bivši suprug Nevene Rendeli Marijan Bračulj i njegova supruga Antonija Bračulj sinoć su postali roditelji djevojčice Lene koja na svijet došla carskim rezom u privatnom rodilištu Podobnik

'Zbog komplikacija morala sam na hitan carski rez pa je malena stigla prije termina. Zove se Lena. U šoku smo još uvijek, ovo je najemotivniji trenutak u našim životima, ne mogu to opisati riječima', rekla je Antonija za tportal dodavši kako je beba bila teška 3700 grama i 52 cm duga.

Bivšem suprugu HTV-ove voditeljice i urednice Nevene Rendeli, poduzetniku Marijanu Bračulju, i lijepoj Antoniji to je prvo dijete.

'Nema ljepšeg i emotivnijeg trenutka u životu, ma ovo se uopće ne da opisati riječima. Otvorila nam se jedna posve nova dimenzija. Stigla naša princeza', napisala je bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj jutros na svom Instagram profilu.  

Par se vjenčao krajem lipnja u Zagrebu nakon godinu i pol dana veze, a prve fotografije vjenčanja objavio je tada tportal.

''Nakon rođenja djeteta napravit ćemo veliku svadbenu proslavu za obitelj, rodbinu i prijatelje. Ovo je bio samo formalni čin samo s našim svjedocima. Blizu sam terminu porođaja pa smo ples, tortu i ostalo ostavili za vjenčanje', rekla je tada Antonija.