SLATKO, SLAĐE, NAJSLAĐE

Marija i Igor Bišćan: 4 razloga za sreću i ljubav

25.11.2016 u 12:03

  • +21

Poznati na svečanom otvorenju slastičarnice Magnolia

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

U slatkim i maštovito ukrašenim delicijama jučer je uživala bivša manekenka Tatjana Dragović sa sinom Emanuelom, glumci Tarik Filipović i Petar Ćiritović te izvršna direktorica korporativnog marketinga koncerna Agrokor Iva Balent s kćerkicom Tarom, a Marija Bišćan prvi put pojavila se u javnosti nakon rođenja četvrte kćerkice i sve zadivila vitkom linijom

Nova slastičarnica Magnolia, uređena u pariškom stilu, jučer je privukla brojne poznate slatkoljupce. Igor Bišćan, bivši kapetan Dinama, nogometaš Liverpoola i Panathinaikosa, danas trener drugoligaša Rudeša, došao je u pratnji lijepe supruge Marije koja je točno prije mjesec dana, 25. listopada, rodila njihovo četvrto dijete, djevojčicu. Igor i Marija u sretnom su braku od 2007. godine. Iste im se godine rodila prva kćerkica Nina Marija, dvije godine kasnije dobili su Lenu, a prije tri godine i Brunu.

Vijest o trudnoći Marije Bišćan otkrila je sredinom kolovoza bivša manekenka i vlasnica brenda Jolie Petite Ljupka Gojić Mikić objavivši fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirala sa svojim zagrebačkim prijateljicama.


Marija i Igor Bišćan: 4 razloga za sreću

Jučer je u centru Zagreba, uz posebno osmišljene i maštovito ukrašene slastice, u društvu Tatjane Dragović, Martine Todorić, Mirjane Mikulec, Aleksandre Dojčinović, Darija i Jelene Šimić, Ive Balent, Igora i Marije Bišćan, Ive Gamulina Giannija, Dalibora Bagarića, Tarika Filipovića, Elizabete Gojan, Ivane Šundov, Petra Ćiritovića te Iris Androšević Pinjuh svečano otvorena nova destinacija za sve ljubitelje slastica i vrhunski uređenih interijera.

Jasmina Bagarić i Iva Balent: Slatki okusi, prijateljice i suradnice


Sandra Vranješ Milić, Tarik Filipović i Jasmina Bagarić

444973,440020 ,437166 ,452140