MOŽE LI GORE?

Madonnina gola stražnjica i parada neukusa

09.02.2015 u 10:42

Bionic
Reading

Odjevena kao matador u Givenchyjevom korzetu, Madonna je pokazala kako se podiže atmosfera na Grammyjevom crvenom tepihu. Paradu neukusa ipak je spasila njezina sjajna izvedba na dodjeli

Nema toga što Madonna dosad nije još pokazala, no uvijek vrijedi ponoviti gradivo. Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy uvijek provokativna plavuša prošetala se u oskudnom Givenchyjevu korzetu kao matador, a da burleska u njezinoj izvedbi bude potpuna, nije se suzdržala ne pokazati golu stražnjicu.

Malo je bilo šokiranih, a više onih koji su se pitali što joj je to trebalo. Jer tek su joj 56. Na Twitteru je samo zbog Madonne bilo vruće; polemiziralo se satima o njezinom kostimiću i performansu gole stražnjice ispred Los Angles Staples Centera.

Paradu neukusa na crvenom tepihu spasila je sjajnim nastupom na pozornici pjesmom 'Living for Love', a i styling je u tom slučaju bio mnogo bolji. Čestitke za najgoru haljinu sinoć je primala i Rihanna u raskošnoj puderastoj kreaciji Giambattiste Vallija koja ju je zamalo pa - progutala.