NASTAVAK BORBE ZA SKRBNIŠTVO

Madonna unajmila privatnog istražitelja zbog sina

09.02.2016 u 22:01

Bionic
Reading

Pjevačica Madonna (57) je prema navodima britanskog Daily Maila unajmila privatnog istražitelja koji bi trebao pratiti sve što radi njezin 15-godišnji sin Rocco koji se odlučio za život s ocem, redateljem Guyem Ritchiejem (47)

Bivši supružnici bi tijekom ožujka trebali na sudu riješiti situaciju o skrbništvu, a problemi su započeli u prosincu, kada se Rocco odbio vratiti majci u Ameriku i odlučio ostati s ocem u Velikoj Britaniji. Nagađa se kako je jedan od razloga Madonnina turneja na kojoj ju je pratio posljednjih mjeseci, a Rocco je poznatu mamu blokirao i na društvenim mrežama.

Stoga je kraljica popa odlučila preko privatnog istražitelja saznati što joj sin radi dok je s ocem na drugom kontinentu, a vjeruje kako Rocco više ne pohađa nastavu te da je počeo pušiti. Pjevačica pokušava sakupiti što više dokaza koji će dovesti njezinog bivšeg supruga u nezavidnu situaciju i time dobiti puno skrbništvo nad Roccom.

Fotografije snimljene danas pokazuju da Rocco uživa s ocem i pomajkom Jacqui dok se voze na biciklima i provode vrijeme zajedno, tako da je, barem sudeći po tome, upitno što će Madonnin istražitelj na kraju pronaći kao neugodne dokaze protiv Ritchieja.


Rocco je snimljen u društvu oca i pomajke s velikim osmijehom na licu

Madonna i Ritchie postali su par 1998., a sina Rocca dobili su dvije godine kasnije. Ritchieju je to bilo prvo, a Madonni drugo dijete, uz kćer Lourdes koju je dobila iz prethodne veze s glumcem Carlosom Leonom. Četiri mjeseca nakon Roccova rođenja, 22. prosinca, vjenčali su se u dvorcu Skibo u Dornachu u Škotskoj. Godine 2006. usvojili su Davida iz Malavija, a brak je potrajao još dvije godine. U listopadu 2008. obznanili su da se rastaju, a do kraja prošle godine zajedničko je skrbništvo funkcioniralo bez problema.

Madonna je nakon razvoda 2009. posvojila još jednu djevojčicu, Mercy James, a Ritchie je u međuvremenu dobio dva sina, Rafaela (4) i Levija (1), i kćer Rivku (3) sa suprugom Jacqui Ainsley, s kojom se vjenčao prošlog srpnja.