CIJENE 230 DO 1790 KUNA

Madonna u Zagrebu 11. lipnja!

07.02.2012 u 10:47

Bionic
Reading

U sklopu svoje velike svjetske turneje nazvane jednostavno Madonna 2012 World Tour, najveća pop zvijezda današnjice nastupit će i na zagrebačkom Maksimiru 11. lipnja

Raspored turneje danas će na tiskovnoj konferenciji službeno predstaviti veliki svjetski promoter Live Nation, no na Madonninim stranicama piše da je koncert u Zagrebu izvjestan.

Turneja će, prema tom izvoru, trajati šest mjeseci, a započet će 29. svibnja u Tel Avivu. Uz koncert u Zagrebu, Madonna će u bližem okruženju nastupiti još samo u Milanu i Firenzi.

Cijene ulaznica kreću se u rasponu od 230 kuna do 1790 kuna, ovisno o odabranom mjestu sjedenja. U Zagrebu, redovna prodaja ulaznica počinje 17. veljače a dostupne su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventim, dok je internet kupovina moguća ovdje, a online prodaja i kupovina moguća je ovdje.

U ponudi su i posebni paketi i ekskluzivni sadržaji poput VIP paketa, Early Entry paketa i Hot Seat paketa, a mogu se kupiti isključivo preko interneta

Fan klub prodaja, koja je moguća preko Icon Fan kluba, počinje 14. veljače u 10 ujutro i traje do 16. veljače u 15 sati.

Najava Madonnina zagrebačkog nastupa u sklopu svjetske turneje uslijedila je dva dana nakon njezina nastupa u poluvremenu Superbowla, koji je pratilo čak 114 milijuna gledatelja, a za njega je zvijezda navodno inkasirala najveći iznos u povijesti finala američkog nogometa.