ŽELI GA NATRAG, ALI...

Madonna u Londonu napokon vidjela sina

12.04.2016 u 17:13

Bionic
Reading

Nakon četiri mjeseca razdvojenosti Madonna je jučer napokon vidjela sina Rocca koji od kraja s prosinca živi s ocem u Londonu. Šesnaestogodišnjak majku nije htio ni čuti ni vidjeti, ali sudeći po osmijehu koji su imali na licu tijekom zajedničkog izlaska, na putu su da izglade nesuglasice

Nakon što je Rosso Ritchie izrazio želju da živci s ocem britanskim redateljem Guyem Ritchiejem i njegovom obitelji  u Londonu, Madonna se suočila s mnogim problemima, turneju je jedva dovršila, a sinov odlazak natjerao ju je da preispita svoje majčinske postupke. Rocco se potužio kako ga majka tretira kao svoj trofej, a ne ljudsko biće.

Puno je nimalo ugodnih detalja obiteljskog života slavne glazbenice isplivalo na površinu, ali Madonna je nakon jučerašnjeg konačnog susreta sa sinom spremna sve zaboraviti.


Rocco snimljen na izlasku iz Madonnine kuće u Londonu

Tijekom zajedničkog izlaska u kino nisu skidali osmijeh s lica. Rocco je ranije tog dana viđen i u posjetu majci u njezinoj kući u Londonu. Madonna i bivši suprug trebaju se dogovoriti oko skrbništva nad sinom, a čini se kako će mama morati poštovati Roccovu želju. A to će, kako stvari zasad stoje, biti otac. Madonna nije naučila gubiti u životu, ali svaka lekcija koju nam život servira uvijek je s razlogom.


Madonna snimljena ovog vikenda u vožnji biciklom s prijateljima