KRAJ BORBE

Madonna: Prihvatila sam da sam izgubila sina

07.03.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Pop kraljica Madonna ostala je bez skrbništva nad 15-godišnjim sinom Roccom te će on ostati s ocem Guyjem Ritchiejem u Velikoj Britaniji. Sudska parnica koja je trajala manje od tjedan dana zaključena je za vikend, a u obostranom dogovoru Madonne i Ritchieja odlučeno je da je Roccov ostanak u Londonu najbolja opcija

Shrvana Madonna se trenutačno nalazi na Novom Zelandu na turneji Rebel Heart, a sinu je na koncertu u petak posvetila pjesmu 'La Vie en Rose' koju je izvela u vrlo emocionalnom tonu, posebice jer sina nije vidjela još od prosinca prošle godine.

'Ne postoji ljubav koja je jača od one majčine prema sinu', izjavila je kroz suze pred desecima tisućama fanova priznavši kako je prihvatila činjenicu da je izgubila sina.

Problemi su započeli u prosincu kada se Rocco odbio vratiti majci u New York te je odlučio ostati s ocem u Velikoj Britaniji. U kratkoj parnici Madonna je od odvjetnika zatražila čak i zahtjev za uhićenje Ritchieja zbog nepoštovanja suda, dok su njegovi odvjetnici tvrdili da nije uzorna majka. Sutkinja je na kraju odredila da se čim prije međusobno dogovore za dobrobit djeteta, a glazbenica je ipak pristala da Rocco ostane kod oca.

Ipak, postavila je uvjete kojih se Ritchie mora pridržavati, a to su konstantna pratnja tjelohranitelja, da Madonna konstantno bude upućena u sve detalje školovanja u kojem može sudjelovati o daljnjim odlukama, Roccovo poštovanje granica o periodima izlazaka i granice ponašanja izvan kuće, kontakt sa sestrama Lourdes, Mery i bratom Davidom. Također, konačan dogovor o skrbništvu će se sklopiti u New Yorku, a ne u Londonu, a Ritchie je na sve uvjete bez iznimke pristao samo kako bi sin ostao uz njega.

Madonna i Ritchie postali su par 1998., a sina Rocca dobili su dvije godine kasnije. Ritchieju je to bilo prvo, a Madonni drugo dijete, uz kćer Lourdes koju je dobila iz prethodne veze s glumcem Carlosom Leonom. Četiri mjeseca nakon Roccova rođenja, 22. prosinca, vjenčali su se u dvorcu Skibo u Dornachu u Škotskoj. Godine 2006. usvojili su Davida iz Malavija, a brak je potrajao još dvije godine. U listopadu 2008. obznanili su da se rastaju, a do kraja prošle godine zajedničko je skrbništvo funkcioniralo bez problema. Madonna je nakon razvoda 2009. posvojila još jednu djevojčicu, Mercy James, a Ritchie je u međuvremenu dobio dva sina, Rafaela (4) i Levija (1) i kćer Rivku (3) sa suprugom Jacqui Ainsley, s kojom se vjenčao prošlog srpnja.

MADONNA BREAKS DOWN ON STAGE FOR ROCCO