2,5 MJESECA BEZ SINA

Madonna na sudu: Uhitite mog bivšeg muža!

03.03.2016 u 10:57

Bionic
Reading

U New Yorku je započela sudska borba bivših supružnika Madonne i Guyja Ritchieja vezana uz skrbništvo nad petnaestogodišnjim sinom Roccom. Problemi su započeli u prosincu kada se Rocco odbio vratiti majci u New York te je odlučio ostati s ocem u Velikoj Britaniji, a Madonna je jučer od odvjetnika zatražila zahtjev za uhićenje Richieja zbog nepoštovanja suda

Petnaestogodišnji Rocco kojeg je dobila u braku s redateljem Guyjem Ritchiejem trenutačno se nalazi u Velikoj Britaniji kod oca, a navodno se ne želi uopće vratiti u Ameriku. Pop kraljica sve je odlučila raščistiti na sudu u New Yorku gdje je jučer započelo saslušanje, a obje stranke su se očitovale telefonskim putem jer se Madonna trenutačno nalazi na turneji u Australiji, a Ritchie u Londonu.


Rocco u Londonu uživa u mirnom obiteljskom životu s ocem i pomajkom

Madonnini odvjetnici zatražili su nalog za uhićenje Guyja Ritchieja zbog nepoštovanja sudske odluke kojom je njihov sin nakon božićnih praznika provedenih u Londonu trebao otići natrag kod majke u SAD. Rocco je to deklarirano odbio i zatražio da ostane kod oca navevši kao razloge preveliku medijsku eksponiranost i Madonnine zahtjeve da putuje s njom na koncertnoj turneji po cijelome svijetu.


Madonna je posljednjih tjedana stalno objavljivala fotografije svog sina na društvenim mrežama

Pjevačičini odvjetnici tvrde kako je razlog za uhićenje taj što je Ritchie prekršio zakonske odredbe o zajedničkom skrbništvu te je odbio vratiti sina nakon zajednički provedenih blagdana, a Ritchie i njegovi odvjetnici tvrde kako je to isključivo u Roccovu korist jer tinejdžer ne želi biti u medijskoj žiži kojom je okružena Madonna.

Oba odvjetnička tima su se složila oko činjenice da su roditelji javne i medijski eksponirane osobe, ali da dijete nije imalo odabira kod takvog stila života, međutim rasprava je bila iznimno burna i temperamentna. Madonnini odvjetnici optužili su Ritchieja za nepoštovanje sudskih odluka, a Ritchiejev tim naglasio je kako Madonna i dalje putem društvenih mreža objavljuje fotografije koje uzrujavaju Rocca.


Rocco se lijepo uklopio u očevu obitelj

Sutkinja Kaplan izjavila je kako ima dojam da će se obje stranke ipak uspjeti brzo dogovoriti oko odluke vezane uz ono što je najbolje za njihovo dijete, a očekuje se i Roccovo svjedočenje. Uz činjenicu kako se radi o djetetu od 15 godina koje već u jednu ruku može samostalno donositi odluke, a također pohađa školu u Londonu, postoji velika mogućnost da će ostati s ocem u Velikoj Britaniji.

Madonna posljednja tri tjedna na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije sa sinom i ostatkom obitelji uz statuse u kojima naglašava koliko joj nedostaje Rocco i koliko ga voli, a navodno su upravo takve situacije najviše smetale Rocca koji je trenutačno u pubertetu. Pjevačica je dušu otvorila i na koncertu u Meksiku prije mjesec dana kada je izjavila:

'Svi ponekad prolazimo kroz teške trenutke u životu, ni ja nisam izuzetak. Svoje upravo proživljavam. Ponekad mislim da neću moći održati show, nemam više snage, nemam energije. Ali kad sam vas vidjela večeras i ljubav koju mi pružate, to je ono što mi daje snagu. Hvala vam na tome!' poručila je svojoj publici Madonna.

Madonna i Ritchie postali su par 1998., a sina Rocca dobili su dvije godine kasnije. Ritchieju je to bilo prvo, a Madonni drugo dijete, uz kćer Lourdes koju je dobila iz prethodne veze s glumcem Carlosom Leonom. Četiri mjeseca nakon Roccova rođenja, 22. prosinca, vjenčali su se u dvorcu Skibo u Dornachu u Škotskoj. Godine 2006. usvojili su Davida iz Malavija, a brak je potrajao još dvije godine. U listopadu 2008. obznanili su da se rastaju, a do kraja prošle godine zajedničko je skrbništvo funkcioniralo bez problema. Madonna je nakon razvoda 2009. posvojila još jednu djevojčicu, Mercy James, a Ritchie je u međuvremenu dobio dva sina, Rafaela (4) i Levija (1) i kćer Rivku (3) sa suprugom Jacqui Ainsley, s kojom se vjenčao prošlog srpnja.