PAD KRALJICE

Madonna: 'Molim vas, neka se netko pobrine za mene!'

13.03.2016 u 15:57

Bionic
Reading

Kraljica popa Madonna sve teže podnosi činjenicu da je izgubila skrbništvo nad petnaestogodišnjim sinom Roccom. Tako je sinoć na koncertu u Melbourneu ispijala bocu vodke na pozornici i publici priuštila pravi show, ali ne u svom spektakularnom stilu

Nakon što se već u nekoliko prilika slomila na svojim koncertima, Madonna je ponovno pred brojnom publikom pokazala kako se loše nosi s trenutnom životnom situacijom. Pjevačica je trenutno u Australiji na turneji 'Rebel Heart', a već posljednja dva nastupa ne može dovršiti bez alkohola. Jučer je tako pjevala uz bocu votke koju je ispijala, a u jednom trenutku je zavapila pred rasprodanom dvoranom:

'Molim vas, neka se netko pobrine za mene. Tko će se brinuti o meni?'

Kasnije se ispričala šokiranoj publici kako je 'uništila' svoje pjesme, a brojni posjetitelji koncerta su na Twitteru pisali kako je show bio loš, a Madonna pijana.

Problemi s Roccom započeli su u prosincu kada se odbio vratiti majci u New York te je odlučio ostati s ocem u Velikoj Britaniji. U kratkoj parnici Madonna je od odvjetnika zatražila čak i zahtjev za uhićenje Ritchieja zbog nepoštovanja suda, dok su njegovi odvjetnici tvrdili da nije uzorna majka. Sutkinja je na kraju odredila da se čim prije međusobno dogovore za dobrobit djeteta, a glazbenica je pristala da Rocco ostane kod oca.

Dok Madonna proživljava svoje najteže dane, Rocco je uhvaćen objektivima paparazza kako uživa u vožnji biciklom u društvu oca. Velik osmijeh na licu i vidljivo dobro raspoloženje znak su da uživa u normalnom obiteljskom životu, što zasigurno dodatno smeta već dovoljno rastresenoj pjevačkoj divi.