BORNA RAJIĆ I IVA MAJOLI

Luda rođendanska proslava pa druženje u manastiru

24.08.2016 u 12:32

Bionic
Reading

Iva Majoli i Borna Rajić višegodišnje su prijateljice, a ovog su ljeta gotovo nerazdvojne. Nakon što su zajedno proslavile Ivin 39. rođendan u Dubrovniku prije desetak dana, uputile su se u Crnu Goru gdje su, pak, osim lješkarenja na plaži posjetile i jedan od najposjećenijih crnogorskih manastira Ostrog smješten u stijeni na 900 metara nadmorske visine. Ivin rođendan slavio se 12. kolovoza, pak u jednom poznatom dubrovačkom restoranu, a među uzvanicima bili su i Jasmina Bagarić, bivša supruga Kreše Milanovića Ivana Milanović te bivši dečko Sanje Duggan Igor Maksimilijanović. Mali video s rođendana Borna je objavila na svom Instagramu

Nakon povratka Borne Rajić u Hrvatsku, iz Pariza, njezina druženja s bivšom tenisačicom Ivom Majoli, s kojom je prijateljica već godinama, postala su učestalija. Protekle godine kad je Iva bila u Zagrebu moglo ih se vidjeti na kavi u centru grada, Borna je bila gošća svih Ivinih zagrebačkih slavlja, rođendana njezine kćeri i prve pričesti, a zajedno su slavile i Ivin rođendan u Dubrovniku 12. kolovoza.

Ludo rođendansko slavlje uz svoje najbolje prijatelje i dečka, Iva je organizirala u jednom poznatom dubrovačkom restoranu, a među najraspoloženijim gošćama bile su Jasmina Bagarić i Ivana Milanović, bivša supruga Kreše Milanovića, brata bivšeg hrvatskog premijera. Kako je to izgledalo na dubrovačkoj fešti, pokazala je Borna u kratkoj videosnimci objavljenoj na Instagramu.

Nakon dubrovačkog šušura zajedno su se uputile ka Crnoj Gori. Naime, Iva je ondje posjetila svog dečka, crnogorskog ugostitelja, dok se jedinstvena Borna posvetila svom ljetnom hedonizmu uz najmlađeg sina. No, da ne bi sve ostalo samo na suncu i moru, prijateljice su jedan dan posvetile i izletu u poznati crnogorski manastir Ostrog smješten u stijeni na litici od 900 metara. Manastir spada među najposjećenije na Balkanu, a u njega dolaze vjernici svih religija iz svih krajeva svijeta.

A photo posted by Borna Rajic (@bornarajic) on

Iva i Borna u posjetu crnogorskom manastiru Ostrog


Luda proslava 39. rođendana Ive Majoli u Dubrovniku