DAVOR GOBAC

Luda proslava rođendana u - potpunoj izolaciji!

19.02.2016 u 09:20

Bionic
Reading

Kad je frontman Psihomodo popa u pitanju, svi znaju da je dobra zabava definitivno zajamčena, a smijeh je vladao i za vrijeme velike rođendanske proslave Davora Gopca. Svoj 52. rođendan pjevač je proslavio odvojen od obitelji jer se trenutačno nalazi u izolaciji zbog sudjelovanja u emisiji HTV-a 'BezVeze', a tportal vam jedini donosi fotografije s otkačenog rođendanskog tuluma

'Super se osjećam! Ma ja vam uopće nemam neki osjećaj da se nalazim u pedesetima', rekao nam je Gobac kojem je ekipa emisije 'BezVeze' priredila pravi mali tulum za pamćenje.

Doveli su mu tako i dobre prijatelje, komičara Zlatana Zuhrića Zuhru, pijanista Mateja Meštrovića, redatelja Radislava Jovanova Gonza i pjevača Borisa Hrepića koji su mu osim velike torte donijeli i originalan poklon: njegov simpatičan portret.

Gobac nije mogao izdržati a da se ne primi gitare što je posebno razveselilo njegove privremene cimere, Maju Lenu Lopatny i Mladena Horvata. 'U ovih nekoliko dana postali smo pravi prijatelji tako da u kući vladaju peaceand love', našalio se pjevač.

U posljednje je vrijeme dosta mirovao jer je nedavno operirao oko, a kako kaže, sada je sve pod kontrolom. U kući mu najviše nedostaju supruga Deana i sin Vili, no kako je u izolaciji samo šest dana, raduje se što će ih uskoro vidjeti.

Dotad se prisjetio najluđog rođendana koji mu je najviše ostao u sjećanju. 'Bio je to onaj okrugli, četrdeseti. Otišao sam s prijateljima u jedan restoran gdje smo pojeli gotovo sve hamburgere, a tete su mi te večeri darovale bojanku pa sam se nakratko vratio u djetinjstvo', smije se Gobac.

Emisija 'BezVeze' u kojoj sudjeluje pjevač bit će prikazana ovog ponedjeljka na HRT1.