NIKAD DOSTA PUTOVANJA

Londonski dani naše lijepe trudnice

26.11.2015 u 10:56

Bionic
Reading

Iako će za nešto više od mjesec dana roditi svoje prvo dijete, zadnje tromjesečje trudnoće nije spriječilo 27-godišnju Anamariju Asanović da se otisne na putovanje u britansku prijestolnicu

Lijepu kćer bivšeg nogometnog reprezentativca Aljoše Asanovića ne drži mjesto - tako je bilo uvijek, tako je i u trudnoći. Kreativna, vesela i uvijek puna pozitivne energije i ideja, 27-godišnja Anamarija Asanović odlučila je prije dolaska svog prvog djeteta u siječnju 2016. iskoristiti za putovanje u omiljeni joj London.

Zasigurno je pala i predbožićna kupovina za obitelj, ali i prinovu koja će doći na svijet brzo nakon 50. rođendana njezinog oca 20. prosinca. Nakon modnog dizajna Anamarija se okušala u dizajnu interijera, no posljednje mjesece trudnoće posvetila je sebi, prijateljima i dečku Marinu Siriščeviću.

Ovih blagdana cijela obitelj bit će na okupu u Splitu jer iz Slovačke dolaze Aljoša, tehnički direktor nogometnog kluba DAC iz Dujanske Strede, i njegov sin Antonio, igrač tog kluba. 

'Anamarija me nije mogla ljepše iznenaditi. Jako sam sretan, ma svi u obitelji. Neka bude živo i zdravo, za ostalo ćemo lako', rekao je za tportal u kolovozu budući djed Aljoša.

#ready #christmastimeiscoming #fashion #love #red

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

#portobello #london #love

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

❤⭐????⛄❄⛄????⭐❤

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

Stari lavv❤️

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on