WIMBLEDONSKE PRIČE

'Ležerni' Bradley Cooper zamjerio se Mirki Federer

09.07.2015 u 11:35

  • +7

Poznati na Wimbledonu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nije jučer bilo zanimljivo samo na wimbledonskoj travi gdje su se za prolazak u polufinale borili Đoković i Čilić čiji je meč gledala svita poznatih. Američki glumac Josh Harnett družio se s kraljevskim parom Kate i Williamom, a holivudski miljenik Bradley Cooper došao je u društvu Mirke Federer

Kraljevski sport jučer je u Wimbledonu okupio brojne poznate, a najviše buke u britanskim medijima izazvao je dolazak holivudskog glumca Bradleyja Coopera u društvu supruge Rogera Federera. Naime Bradley je veliki ljubitelj tenisa i obožavatelj Rogera Federera, a ove je godine počasni gost slavnog švicarskog tenisača u Wimbledonu.

Opuštenom glumcu ponašanje na tribinama nije bilo nimalo kraljevsko s čačkalicom u ustima, a sudeći po fotografijama, ni Mirka Federer nije bila oduševljena ležernošću svog gosta. Uz Coopera nije bila Irina Shayk, koju očito tenis ne zanima previše.

Još jedna holivudska uzdanica, Josh Harnett ove je godine na Wimbledonu, a njegov susret s Kate Middleton, koja jučer nije skidala osmijeh s lica, i princom Williamom nije prošao nezapaženo. David Beckham meč je pratio u društvu najmlađeg sina Romea. 


Josh Harnett princezi Kate predstavio je svoju djevojku Tamsin Egerton s kojom čeka dijete