ŽIVOT U AMERICI

Leonino rođendansko slavlje u Santa Barbari

22.08.2015 u 13:09

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih domaćih glumica Leona Paraminski javila se za tportal iz Amerike i otkrila kako će provesti svoj rođendan koji danas slavi

'Ovo mi je jedan od najljepših rođendana do sada. Dobila sam više divnih poklona, a jedan od njih je i poziv na važnu audiciju u Los Angelesu. Došli su mi prijatelji iz Hrvatske na sedam dana, pravim veliki tulum kod prijatelja, a sutra poslije tuluma putujemo u Las Vegas na dva dana. Imam pravi filmski rođendan i mislim da me čeka dobra godina', rekla nam je Leona Paraminski.

Glumica i njezin suprug, inženjer elektrotehnike Tin Komljenović, potkraj kolovoza prošle godine spakirali su sve svoje stvari i svoj dom u središtu Zagreba zamijenili onim u Kaliforniji, odnosno u Santa Barbari. Razlog preseljenja bila je Tinova poslovna ponuda koju nije mogao odbiti, a i Leona ondje gradi svoju glumačku karijeru. Glumica je ranije, u svojim dvadesetima, već živjela u Americi, točnije, tri i pol mjeseca boravila je u Los Angelesu.

'Našla sam agenta i menadžera i sad polako krećem na audicije i na sastanke s casting direktorima', otkrila je. Oduševljena je životom u Santa Barbari gdje su se odlično snašli jer su oboje prilagodljivi te lako sklapaju prijateljstva. Ondje već imaju puno prijatelja, puno se druže i izlaze.


Leona uživa u životu u Americi


Sa suprugom Tinom vjenčala se 2012. godine na Karibima