'OLD IDEAS'

Leonard Cohen nakon sedam godina priprema novi album

20.10.2011 u 12:30

Bionic
Reading

Poznati kanadski pjevač i pjesnik Leonard Cohen nakon čak sedam godina pauze ponovno se vratio u studio te priprema novi album

Legendarni Leonard Cohen u španjolskom gradu Oviedu, kamo je otputovao kako bi primio nagradu 'Principe de Asturias' za svoj književni rad, novinarima je otkrio da priprema

novi album, a u radu na njemu će mu pomoći i njegov sin Adam, no samo u službi savjetnika, a o mogućem zajedničkom duetu još ne razmišljaju.

Kako piše britanski BBC, legendarni pjevač i pjesnik priprema svoj prvi album nakon što je 2004. izdao 'Dear Heather'. 'Volio bih raditi glazbu sa svojim ocem, i radim je na privatnom planu, no što se javnosti tiče, tu zaista ne treba moju pomoć ni doprinos', izjavio je Cohenov sin Adam, frontmen benda Low Millions.

Cohenov novi album koji bi se trebao zvati 'Old Ideas' sadržavat će deset dosad neobjavljenih pjesama, a datum izlaska još nije poznat. 'Neke stvari koje će se naći na albumu sam pustio prijateljima i čini mi se da im se svidjelo. Da li ću ići na turneju, još ne znam, to nikada ne znam unaprijed', rekao je 77-godišnji pjevač za BBC, najpoznatiji po pjesmi 'Hallelujah'.