STARI PRIJATELJI

Leona Paraminski i Stefan Kapičić tulumare po Santa Barbari

31.05.2016 u 11:33

Bionic
Reading

Hrvatska glumica Leona Paraminski i srpski glumac Stefan Kapičić odlučili su u Americi nastaviti svoje karijere. Zajednički susret u Santa Barbari, gdje već dvije godine Leona živi sa suprugom Tinom Komljenovićem, pretvorio se u dobru zabavu, a svoju uživanciju nisu propustili podijeliti veselom fotografijom na društvenim mrežama. Kapičić trenutačno živi godinu za pamćenje. Nakon što mu je film 'Deadpool' ove godine priskrbio iznimnu popularnost, kraj će dočekati s vjenčanom burmom na ruci

Kako se Leona Paraminski u Santa Barbari druži samo s Amerikancima ili strancima, susret s glumačkim kolegama, Stefanom Kapičićem i njegovom zaručnicom Ivanom Horvat, bio je pravo veselje. Leona i njezin suprug Tin Komljenović pokazali su se kao pravi domaćini pa su Stefanu i Ivani priredili ugodno druženje u toj atraktivnoj turističkoj destinaciji.

Zagrebačka glumica i doktor elektrotehnike Tin Komljenović vjenčali su se 2014. na Karibima, nakon čega su zajedno krenuli u potragu za svojim američkom snom. Žive u Upper State Streetu u Santa Barbari, a Leona je po dolasku u Ameriku imala kazališni debi u predstavi 'Dead Man's Cell Phone', u kojoj je igrala fatalnu Charlotte.

Među glumcima s prostora bivše države koji pokušavaju naći svoje mjesto u holivudskoj tvornici snova je i beogradski glumac Stefan Kapičić, kojeg smo imali priliku gledati i u nekoliko hrvatskih serija. Kapičić je među ostalim glumio u osmoj sezoni hit-serije '24', a njegov posljednji film 'Deadpool' priskrbio mu je ove godine iznimnu popularnost. U ekranizaciji Marvelova strip junaka Stefan ruskom mutantu Colossusu daje svoj glas.

Kapičić je zaručen s glumicom Ivanom Horvat koja ga je osvojila prije nepune dvije godine, kada su se upoznali na snimanju serije 'Zora dubrovačka'. Mlada Zagrepčanka trenutačno je s njim u Americi, a ovu će godinu pamtiti i po vjenčanju koje su najavili nakon zaruka prošle godine u Beogradu.

A photo posted by Ivana Horvat (@ivana_horvat_) on

A photo posted by Ivana Horvat (@ivana_horvat_) on