FRANE PERIŠIN

Lakši sam deset kila, ali još je rano za novu ljubav

25.07.2015 u 08:21

Bionic
Reading

Frane Perišin ovoga se ljeta uputio u rodni Cavtat, a u svojoj mirnoj oazi mira uživat će sve do jeseni. Za tportal otkrio je kako je rođendan proslavio u društvu bivše supruge Stane i djece, kako mu je uspjelo smršaviti deset kilograma ali i u kakvom je odnosu s bivšom djevojkom Martom Žagurom

'Ne pamtim kad sam zadnji put imao ovoliko slobodnog vremena. Prvo sam bio u laganom šoku pitajući se što ću sad raditi jer sam navikao imati posla. No ubrzo sam se snašao i našao zanimaciju jer sam prodao stari brod i kupio novi tako da se većinu vremena otisnem na more, u svoj mir, i lovim ribu. Ukratko – mozak na pašu', govori glumac koji je 13. srpnja s bivšom suprugom Stanom i djecom Antom i Anom proslavio 55. rođendan.

Ove zime shvatio je kako se udebljao i da je vrijeme za - dijetu! U nekoliko je mjeseci s 95 kilograma došao na 85, a kako mu je to pošlo za rukom?

'Imao sam sitnih zdravstvenih problema, no to nije presudilo gubitku kilaže. Ja sam poput pravog Dalmatinca jer volim popiti pivo, bevandu, rakiju… Pomalo sam i lijen. Da se ne bavim glumom, vjerojatno bih sad bio na nekom motoru i s povećim trbuhom dok bi mi se duga kosa vijorila na vjetru.'


U predstavi 'Prava stvar' Frane je glumio s Jelenom Veljačom i Draženom Čučekom

'Kad sam shvatio da sam dobio trbuh, a vidjelo se to i na televiziji u 'Vatrama Ivanjskim', jer kamera dosta širi, rekao sam si da je dosta i počeo paziti na prehranu, a prestao sam i piti pivo. Prvenstveno sam to napravio radi svog posla, jer kad god nešto radim, moj je motiv uvijek profesionalne prirode', ističe Frane koji će pokušati i prestati pušiti pa je sad uz cigarete počeo kombinirati i lulu.

Nedavno je prekinuo vezu s 23 godine mlađom Martom Žegurom i trenutačno uživa u statusu samca.


Iz veze s Martom Žegurom dobio je sina Andriju

'Tek sam izašao iz jedne veze i bilo bi preuranjeno ući u novu. No osoba sam koja nikad ne odustaje od ljubavi, i bit će što Bog odluči', kaže glumac koji se nada kako će Marta naći vremena da s njihovim troipolgodišnjim sinom Andrijom ovoga ljeta dođe u Cavtat.