U PETAK 1. STUDENOG

Kultni garage & surf rock trojac The Lombego Surfers u Vintageu

29.10.2013 u 14:22

Bionic
Reading

Lombego Sufrers voodoo rock pirati dijelom iz Bostona, dijelom iz švicarskog Bassela 1. studenog stižu u Vintage Industrial Bar kako bi svojim notorno bučnim garage surf rockom probudili i one duboko usnule.

Ta super oštra garage trojka krstari SAD-om i Europom još od kraja 80-ih, a njihov hednonistički rock 'n' roll zvuči tako iskreno da među ljubiteljima tog zvuka uživaju kultni status. Naoružani gitarom, basom i bubnjem, Lombego Surfers nalaze se od travnja ove godine na turneji na kojoj promoviraju deveti studijski album 'Still Got the Night', a gorivo koje im je potrebno za putovanje je bačva ruma, whiskeyja i pive. Zbog energije koju unose u svoje svirke, novinari su ih nedavno imenovali 'legende strasti' i 'bogovi undergrounda'.

Ekipa zaluđena tim zvukom sjetit će se njihovog koncerta od prije nekoliko godina u Pauku kada su svirali s domaćinima Erotic Biljan and His Heretics. Dakle, u petak 1.11. Vintage Industrial Baru, The Lombego Surfers bude one koji su umrli prethodne noći na koncertima The Penny Black Remedy i Cherkezi United.