SAVJETI BORNE RAJIĆ

'Kuhanje ne treba biti muka za ljetnih vrućina'

07.08.2015 u 08:38

Bionic
Reading

U novom videu iz svog pariškog doma Borna je otkrila kako fino jesti za ovih ljetnih vrućina bez puno znoja i muke u kuhinji. Rješenje nije odlazak u restoran, nego priprema jednostavnih i ukusnih jela koja ne iziskuje puno vremena, a zasigurno će vam popraviti raspoloženje i osvježiti vas dok traju ovi vrući dani

'Danas ćemo opet malo kuhati i to po receptima mog omiljenog Jamieja Olivera. Nešto brzo, jednostavno i lako, tako da imate nešto pri ruci u ove ljetne dane, a uz to može biti i odlična poslastica za vas i vaše društvo', poručuje Borna.

Ako ste ljubitelj meksičkih tortilja s povrćem, onda je ovo pravi recept za vas, a za ljubitelje sladoleda i kave, tu je recept za kremasti osvježavajući napitak. Na kraju, ne zaboravite da nakon svih gurmanskih užitaka možete ostati fit, a Borna to zna najbolje.

Sljedeću videosnimku Borninih beauty i lifestyle savjeta tportal će ekskluzivno objaviti 21. kolovoza. Ako imate pitanja za Bornu Rajić, slobodno joj pišite na njezinu e-mail adresu: bornarajic3@gmail.com. Više o Borni potražite i na instagram.com/bornarajic i bornarajiclifestyle.com.