MODNA KAMELEONKA

Kristina Šalinović: Četiri boje kose u manje od šest mjeseci

11.03.2016 u 06:59

Bionic
Reading

Novo izdanje programa Cham Cham Pink Ladies Afternoon okupilo je uglavnom posjetiteljice među kojima se posebno istaknula naša uspješna manekenka Kristina Šalinović. Ovom je prilikom, nakon brojnih poigravanja upadljivim bojama za kosu, predstavila novu crnu boju, a za tportal je otkrila kako je kretala njezina mala šarena evolucija

Jedna od naših najuspješnijih manekenki, Kristina Šalinović, nakon potpuno otkačenih boja kose vratila se u prirodnije tonove uz crnu boju. S promjenama i poigravanjem kosom počela je prije manje od pola godine kada je zablistala kao platinasta plavuša.

Kristina je postala platinasta plavuša prije manje od pola godine

Kako smo je do tada naviknuli gledati kao tamnokosu ljepoticu, iznenadila je sve promjenom, a samo nekoliko tjedana kasnije odlučila se za drastičniji pomak i dugine boje u kosi. Neobična kombinacija šarenih pramenova izazvala je oduševljenje na Kristininom Instagramu, a nedugo nakon šarenila, oduševila je intenzivnom bojom fuksije. Ali manekenki željnoj stalnih promjena nije bila dovoljna intenzivno ružičasta nego je dodatno odrezala i šiške te tako dobila pravi moderni pin-up look koji je dodatno naglašen piercingom u nosu.


'S obzirom na to da sam završila frizersku školu, oduvijek mi je bio san proći sve boje i sve dužine kose i tako sam se odlučila napokon ostvariti svoj san. A najlakši način da prođem sve boje je zahtijevalo blajhanje kose; tako sam jedno vrijeme uživala u platinastoj, pa malo siva, no kako sam prošli Božić napunila 26. godinu života, morala sam ubrzati taj proces, pa sam tako odlučila otići odmah u boje jednoroga. Najlakši način da prekrijem šarene boje, a i da uz nju imam lagane šarene pramenove bila je intenzivna pink boja, meni dosad najbolja boja za kosu. No ozbiljnost posla mi nije dozvolila da ostanem predugo u toj boji. Uostalom, takve palete boja koje ja volim teško je održavati, a da i dalje imam zdravu kosu, pa sam zato i otišla u crnu boju, a uz to još nikad nisam bila u potpuno crnoj. A što slijedi nakon nje, ni ja još ne znam', izjavila je za tportal šarmantna ljepotica.


Kristina je tako pokazala kako može nositi zaista bilo koju boju kose i izgledati fantastično u svakoj prilici!