MALI MODNI SAVJETI

Kristen Stewart - rokerica osebujnog modnog stila

12.08.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Kristen Stewart, poznatija kao Bella iz hit filma 'Sumrak', 19-godišnja djevojka neobične ljepote, oduševljava tinejdžere svojim prepoznatljivim modnim stilom

Njezin look nije teško kopirati, jer je mješavina casual modnog stila, rokerskog chicka pa čak i gothica

Kristenin zaštitni znak je njezina svijetla put a iako nije klasična ljepotica, mlada glumica plijeni pozornost svojim nježnim crtama lica i izražajnim sivozelenim očima.

Iako se za potrebe snimanja novog filma o rokerici Joan Jett Kristen morala ošišati na kratko, ipak više voli dužu kosu. Najradije bira prirodne svijetlosmeđe nijanse, ponekad s laganim crvenkastim preljevom.

Za frizuru kakvu nosi, koristi debele uvijače kako bi dobila lagano uvijenu kosu. Često je možemo vidjeti sa slatkim ukosnicama ili čak i rajfom za kosu. Dakle, ostaje ti zaista velik izbor za ukrašavanje kose u Kristeninom stilu. Kosa joj je uglavnom raspuštena, a ukosnicama podigne šiške.

Kristen obožava rockerske jakne (Kliknite za uvećanje)

I šminka joj nije prenaglašena, osim što se ponekad 'počasti' sa smokey eyes. Također, često je možemo vidjeti (posebice dok je na crvenom tepihu) s naglašenim usnama.

Kristeninoj rockerskoj osobnosti najbolje pristaje ovakav stil jer ova mlada zvijezda često ističe kako u slobodno vrijeme najradije svira gitaru i uživa u glazbi svojih omiljenih izvođača: U2, Radiohead, The Beatles, The Specials, Laure Marling, Green Day, Nirvane i Becka.

Iako je rođena u Los Angelesu, Kristen nije tipična kalifornijska tinejdžerica jer izbjegava sunce, ne voli se previše uređivati i kaže da je u privatnom životu gotovo uvijek bez šminke.

Najbolje se osjeća u jednostavnim majicama i trapericama.

Od šminke koristi samo lagano sjajilo za usne u ružičastim tonovima. Rumenilo gotovo da i ne koristi jer želi naglasiti svoju blijedu put. Znači, kvarcanje u solarijima i prženje po plažama svakako je out želiš li biti poput ove devetnaestogodišnje glumice.

Što se tiče odjeće – usko je prva riječ koja se povezuje s odjećom ove glumice. Skinny trapke, uske haljinice, uske suknje, uske majice... Što pripijenije, to bolje. Voli i kožne rockerske jakne i haljine koje prate liniju tijela.

Boja koju najradije nosi Kristen je crna, no možemo je vidjeti i u koraljnocrvenim ili ljubičastim tonovima.

U svakodnevnom životu najčešće će na noge navući tenisice, a to su najčešće kultne starke, dok će za svečanosti izabrati cipelice i sandale s prilično visokom petom. Uz usku odjeću koju preferira, priznat ćete da ovo izgleda fenomenalno!