ZVIJEZDA 'SUMRAKA'

Kristen Stewart nabacila gothic look

09.11.2011 u 08:47

Bionic
Reading

Mlada glumica ponovno je u središtu pozornosti jer uskoro u kina širom svijeta stiže četvrti nastavak sage 'Sumrak', prvi dio 'Praskozorja'. U talijanskom Vogueu 21-godišnja američka glumica je ispričala da bi se voljela ženstvenije odijevati, no još uvijek joj je udobnost na prvom mjestu

Kristen je dobro poznata po svom casual načinu odijevanja i zbog toga je mnoge tinejdžerice obožavaju, iako je obožavateljice Roberta Pattinsona baš i ne vole jer je zarobila njegovo srce.

Iako najradije nosi traperice, majice, starke, jakne s kapuljačom i kožne jakne, Kristen kaže da bi se voljela ženstvenije odijevati, piše Daily Mail.

U najnovijoj fotoseansi za talijanski Vogue, dvadesetjednogodišnja glumica u dramatičnom crnom kaputu izgleda poput opasne gotičarke.

Na fotografijama koje je snimio proslavljeni talijanski fotograf Michelangelo de Battista, Kristen se pojavljuje s teškom crnom šminkom na kapcima, kosa joj je podignuta visoko, a nokti lakirani crnim lakom – imidž koji priliči zvijezdi vampirskog serijala. No, obuća je u suprotnosti s općim dojmom, nježne krhke i delikatne sandale sa sitnim svjetlucavim ukrasima.

U pratećem intervjuu koji prenosi Daily Mail glumica otkriva male tajne: 'Moja kosa u stvarnom životu je znatno kraća, više-manje do ramena. Ovo što vidite su ekstenzije. Ni boja nema veze s mojom stvarnom bojom kose. Otkako sam počela glumiti, nikako da nastupim sa svojom prirodnom bojom, a to je svijetlosmeđa. No, sve skupa nije loše. Zgodno je vidjeti se u drugom svjetlu.'

Kristen se slaže da je rođena za sportsku odjeću, rijetko se dotjeruje u svakodnevnom životu, no ipak bi htjela da su takve prilike češće.

'Htjela bih nositi ženstveniju odjeću, ali u svakodnevici, kad sam kod kuće, u Los Angelesu, ipak radije biram udobne stvari. No, kada idem na put, ubacim u kofer različitu odjeću, čak i večernje haljine jer ovdje mi se može dogoditi prilika da je mogu odjenuti. No, što god ja spakirala, uvijek završim u majici, trapericama i tenisicama', kaže ova mlada Amerikanka.

Kristen je odnedavna na turneji promovirajući četvrti nastavak Sumraka, Praskozorje, u kojem je napokon i sama postala vampirica i čeka bebu.

U privatnom životu, Kristen traži mjesto za život - s glumcem iz serijala Robertom Pattinsonom u vezi je od 2008, upravo su završili snimanje petog i posljednjeg nastavka 'Sumraka' i sada su u potrazi za domom. Kristen bi voljela živjeti u Los Angelesu, a Pattinson je nagovara na London, grad u kojem je provodio sretno doba anonimnosti.

'On još uvijek sanja o mirnom životu u zapadnom Londonu, mjestu gdje je odrastao', komentiraju njegovi prijatelji, dodajući da je dvadesetpetogodišnji Pattinson dečko za jednostavan životni stil.

'Tu se ne može suglasiti s Kristen. Ona je živjela u Londonu dok je snimala 'Snjeguljicu i lovca' i očito joj se nije svidjelo.

Ni Robert nije raspoložen za seljenje. 'Bio sam na korak od kupnje stana u LA, ali 20 minuta prije potpisivanja ugovora, shvatio sam da ne mogu', izjavio je.

Kako je već svima dobro poznato, prvi dio 'Praskozorja' u kina širom svijeta stiže idući tjedan.