NE MOŽE BEZ GLAZBE

Kristen se opušta uz Joy Division i Siju

14.12.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Kristen Stewart velika je zaljubljenica u glazbu, a bez iPoda sa svojim omiljenim bendovima ne ide nikamo. Mlada glumica je otkrila da se za vrijeme snimanja 'Mladog mjeseca' navukla na kultne britanske mračnjake Joy Division i australsku kantautoricu Siju

Devetnaestogodišnja glumica koja se proslavila ulogom Belle u sagi Sumrak najradije uživa u glazbi izvođača poput U2, Radiohead, The Beatles, The Specials, Laure Marling, Green Day Nirvane ili Becka.

Inače, Kristen se zbog priprema za snimanje filma The Runaways, čija će se premijera dogoditi na festivalu Sundance idućega mjeseca, oduševila glazbom rock legende Joan Jett, koju i glumi u filmu.

Osim Kristen, u tom filmu o ženskoj teen rock grupi iz 70-ih The Runaways, u ulozi 15-godišnje rokerice Cherie Currie pojavljuje se njezina kolegica iz Mladog mjeseca, vampirica Jane, odnosno Dakota Fanning

Inače, Kristenine fanove razveselit će vijest da će talentirana glumica na Sundanceu predstaviti još jedan film, dramu Dobro došli kod Rileyjevih (Welcome to the Rileys).