APSTINENCIJA

Kristen i Robert imaju novi plan za spas veze

01.10.2012 u 11:30

Bionic
Reading

Ako je vjerovati nekim medijima, Kristen Stewart i Robert Pattinson imaju novi plan kako spasiti njihovu ljubav

Mladi je par navodno potražio stručni savjet kako ponovno izgraditi odnos koji je narušila Kristenina ljubavna afera s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom, a on mi je predložio apstinenciju, prenosi News.com.au.

Psihijatar im je objasnio da bi bilo dobro da se neko vrijeme uzdržavaju od seksualnih odnosa te da ni ne spavaju u istoj prostoriji barem mjesec dana.

Osim toga, naglasio je da bi morali stalno raditi na komunikaciji i vježbama povjerenja kako bi zacijelile ljubavne rane.
 
'Psihijatar im je jasno dao do znanja da neće biti lako proći kroz proces koji ih očekuje', otkrio je jedan izvor.

Psihijatar koji svoj sat naplaćuje gotovo 3.000 kuna, dao im je savjet da odu na romantični odmor daleko od očiju javnosti, a oni su za taj izlet odabrali Brazil, tvrdi isti izvor.

Ljubavna afera Kristen Stewart u srpnju izazvala je veliki šok i razočaranje sumrakomanijaka, a ona je vrlo brzo postala najomraženija osoba u Hollywoodu te je u jednom trenutku morala uzeti čak angažirati tjelohranitelje kako bi se zaštitila od ljutitih obožavateljica.

Podsjetimo, posljednji nastavak sage 'Sumrak', Praskozorje drugi dio, u kina širom svijeta stiže u drugoj polovici studenoga.