NAKON PREKIDA

Kristen i Rob sad vode bitku oko psa

31.07.2012 u 19:00

Bionic
Reading

Kristen Stewart (22) i Robert Pattinson (26) čiji je prekid veze izazvao šok među fanovima sage 'Sumrak', sad su u problemima zbog psa Beara kojeg oboje žele za sebe

Dok se zvijezde u Hollywoodu nakon prekida svađaju oko podjele imovine i skrbništva nad djecom, mladi glumački par prepire se oko toga kome će pripasti pas Bear.

K-Stew ima i mačka Maxa kojeg planira zadržati, no Rob želi Beara, mješanca kojeg su spasili iz jednog prihvatilišta za pse u New Orleansu.

No Kristen ne želi prepustiti voljenog psića Robu jer se brinula o njemu dok je bio bolestan te ga vodila sa sobom.

'Nakon prekida, Rob je Kristen rekao da želi Beara. Kristen ga pak obožava i jako je vezana uz tog psa. On je za nju poput djeteta', rekao je jedan izvor.

U međuvremenu, prijatelj Kristen Stewart, redatelj i producent Giovanni Agnelli, ljutito je odbacio medijske tvrdnje da je glumica spavala s redateljem Rupertom Sandersom

'Sad ću reći ono što manipulativni mediji prešućuju – Kristen Stewart nije prakticirala nijednu vrstu seksa s Rupertom Sandersom', napisao je na Twitteru Giovanni Agnelli, u čijem filmu 'Welcome to the Rileys' glumi Kristen.

'Cijela ova situacija je inscenirana! Na setu filma nije bilo nikakvih afera! Prestanite pisati laži', ljutito je Agnelli nastavio braniti Kristen, koju je nazvao svojom 'mlađom sestricom'.

Kristen se nedavno javno ispričala dečku Robertu Pattinsonu zbog afere sa Sandersom, pod čijom je redateljskom palicom snimila film 'Snow White and the Huntsman', te se već neko vrijeme ne pojavljuje u medijima.