THE WALL

Koncert Rogera Watersa službeno rasprodan

12.04.2011 u 21:32

Bionic
Reading

Posljednjih par desetaka ulaznica za koncert Rogera Watersa nestalo je u roku jedne minute još u subotu, a sretnici kojima je uspjelo kupiti ulaznicu u srijedu će svjedočiti jednom od najvećih spektakala ikad održanih u Areni

Proba zbora koji će nastupiti s Rogerom Watersom

Roger Waters u Zagreb dolazi u srijedu u ranim popodnevnim satima i s Plesa stiže ravno u Arenu na probu kako bi zajedno s djecom iz Nazorove isprobao plesne korake. Oprema, koja se smjestila u 30 šlepera, stiže u utorak u ponoć, a vrijeme slaganja 700 m2 zida trajati će čak 10 sati.

The Wall, projekt koji je nagrađen titulom najimpresivnije pozornice, počinje točno u 20 sati, a vrata Arene otvorit će se u 18 sati da bi svi imali vremena ući. Koncert neće kasniti pa se mole svi posjetitelji da dođu na vrijeme da se ne stvaraju gužve.
Mole se kupci VIP paketa da uđu na ulaz A, sektor 102 gdje se nalazi info pult na kojemu će ostaviti svoje podatke za preuzimanje VIP paketa.

The Wall je jedan od najprodavanijih i najutjecajnijih albuma u rock povijesti iz kojeg je svakako najpoznatiji singl 'Another Brick in the Wall', a po kojemu je i Allan Parker snimio film s Bobom Geldofom u glavnoj ulozi. The Wall je najveći projekt Pink Floyda i Rogera Watersa koji hrvatska publika ima prilike vidjeti u srijedu. I vjerojatno nikada više.