BRAVO

Kellan dobio nagradu za udomljavanje psa

02.10.2010 u 10:27

Bionic
Reading

PETA je proslavila svoju tridesetu godišnjicu rada te je na svečanosti podijelila nekoliko nagrada ljudima iz showbizza koji su se založili za dobrobit životinja. Među njima je bio i Kellan Lutz

Naime, Kellan je svog psa uzeo iz skloništa za napuštene životinje te je zato zavrijedio PETA-inu nagradu nazvanu Humanitarian Award. Uz njega, istu su nagradu za usvajanje napuštenih životinja dobile su i Lea Michele, Anjelica Huston, Charo, Eva Mendes, Olivia Munn te Sophia Bush

Svečanost je vodio Alec Baldwin, a dogodila se u Hollywoodu u Kaliforniji. Svojim prisustvom su je uveličale mnoge celebrity face koje podupiru PETA-in rad.

'Stanite i razmislite. Sve je poruka. Što jedete, što oblačite, odlakle dolazi to što kupujete i najvažnije – koliko je neka životinja morala patiti kako biste vi mogli nešto konzumirati. Vrijeme je da zastanete i razmislite', kažu u PETA-i.

Podsjetimo, Kellan Lutz je na Twitteru izrazio zgražanje nad videom o tinejdžerici iz BIH koja je psiće bacala u rijeku kako bi ih se riješila. Također, naveo je da ga njegov pas spašava od napornih obožavatelja.