BOGDAN U ZAGREBU

Kava u ženskom društvu, pa razgovor s guvernerom Vujčićem

31.03.2016 u 14:51

Bionic
Reading

U pauzama priprema za novu predstavu 'Pad' Mirana Kurspahića u zagrebačkom ZKM-u, glumac Goran Bogdan slobodne trenutke iskoristio je za prijateljsko druženje u gradu, a nakon pića u ženskom društvu dogodio mu se i neočekivani susret s njegovim nekadašnjim profesorom na Ekonomskom fakultetu, današnjim guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem. Malo tko, naime, zna da je Bogdan diplomirao ekonomiju

Kad je u pitanju glumac Goran Bogdan, iznenađenja su uvijek na repertoaru. Nakon snimanja nove serije 'Vere i zavere' u Novom Sadu i svih obaveza koje je morao ispuniti oko promocije serije međunarodne produkcije 'The Last Panthers', u kojoj je odlično odigrao glavnog junaka, napokon je dobio vremena za novi kazališni projekt u Zagrebu. Slobodno vrijeme između pauza iskoristio je za druženje s prijateljima koje dugo nije vidio, a jučer je palo i piće u nepoznatom ženskom društvu. Kad su žene u pitanju, glumac je zatvorena knjiga. Ipak, kad su njegovi bivši profesori u pitanju, priča je puno opširnija.

Mnogi će se pitati što to veže afirmiranog mladog glumca i guvernera HNB-a, a odgovor je Ekonomski fakultet. Naime, Vujčić je Bogdanu predavao na Ekonomskom fakultetu koji je glumac završio.

'Bio je odličan profesor i uvijek mi je užitak pozdraviti ga i popričati s njim', kaže Goran, dodavši kako tema njihovih kratkih razgovora nisu njegove filmske i kazališne uloge. A odlična uloga koja ga tek čeka ona je u kazališnoj predstavi 'Pad' u režiji Mirana Kurspahića u ZKM-u.

'Tema je pad Vukovara. Miran je napisao tekst, a tema je politička', najavio je Bogdan novi projekt kojih posljednjih mjeseci u njegovom poslovnom rasporedu ne manjka. Njegovi kolege se znaju našaliti kako ga malo tko može potući u broju premijera koje ima tijekom godine.