KRIVA JE LJUBAV

Katie Holmes okrenula novu životnu stranicu

22.06.2016 u 12:14

Bionic
Reading

Dugo je bila sama, no kako tvrde prijatelji novog muškarca u životu slavne glumice, Jamie Foxx vratio je osmijeh na lice Katie Holmes. Svoju vezu osporavali su tri godine, no izvori bliski paru kažu da svoju sreću pred prijateljima ne skrivaju. Katie je često viđena u društvu njegovih kćeri, a vezu je tajila od medija zbog svoje osjetljive jedinice Suri

Nakon traumatične rastave od Toma Cruisea prije četiri godine, 37-godišnja glumica Katie Holmes posvetila se kćeri Suri, dok je karijera bila u drugom planu. Danas je situacija malo drugačija, pa Holmes snima punom parom, a i njezina veza s glumcem i kolegom Jamiejem Foxxom postaje sve ozbiljnija. Toliko da Foxxovi prijatelji tvrde da su slavni glumci u vezi nikad sretniji.

Prošle godine u svibnju glasnogovornica Holmes demantirala je romansu Katie s 48-godišnjim dobitnikom Oscara. Par je već 2013. zajedno snimljen na jednom humanitarnom balu. No kako Foxx vrlo dobro poznaje bivšeg supruga Katie Holmes Toma Cruisea s kojim je snimao film 'Collateral', čini se da su s razlogom svoju vezu htjeli zataškati medijima. A Katie je, kažu, bila jako zabrinuta kako će Suri reagirati na novog odabranika u njezinom životu.

Zbog Foxxa Katie i njezina desetogodišnja jedinica sve više vremena provode u Los Angelesu, a dosad su živjele u New Yorku gdje je Suri išla u školu. Ako prijatelji govore istinu, glumica je konačno dočekala nekog tko će joj vratiti vjeru u ljubav. Foxx je samohrani otac dviju kćeri, 21-godišnje Corinne i 6-godišnje Annalise.


Jamie Foxx i Katie poznaju se već godinama