GLUMI TJELOHRANITELJICU

Katarina Radivojević posesivno čuvala Butlera

26.04.2010 u 19:12

Bionic
Reading

Posljednjih dana mediji naveliko pišu o glumici Katarini Radivojević koja uživa u ludim noćnim izlascima sa seksi glumcem Gerardom Butlerom. Međutim, srpski Alo! donosi nešto drugačiju priču o druženju dvoje glumaca

Gerardu je smetalo Katarinino zaštitničko ponašanje

Srpski Alo! donosi izjavu neimenovanog izvora koji kaže da se Katarina itekako potrudila da završi u Gerardovom društvu. Nakon što je povukla sve moguće veze u filmskom svijetu, obratila se i jednom producentu.

'Katarina je nazvala jednog poznatog producenta koji je zadužen za Butlera tijekom njegova boravka u Beogradu. Upitala ga je može li s njima van. Doslovno im se utrpala u društvo i s njima stigla u klub Plastik', ispričao je neimenovani izvor.

Kako kaže, problem je nastao kada je seksi glumica preuzela ulogu Gerardovog tjelohranitelja. 'Gerard se smjestio u separe, a glumica je stala ispred njega i ničim izazvana počela ga je zaklanjati od fotografa i fanova', otkrio je za Alo! neimenovani izvor. Dodao je i da se Katarina čitave večeri ponašala agresivno te da nikome nije dopuštala da priđe Butleru.

'Glumac je bio odlično raspoložen i godilo mu je druženje s ljudima. Međutim, Katarina se i dalje nastavila ponašati zaštitnički pa je čak u jednom trenutku bijesno zaprijetila fotografu: 'Ne slikaj ga! Budeš li mene slikao, vidjet ćeš!' Tada je Butleru puknuo film pa je glumici skrenuo pažnju kako nema potrebe da mu izigrava osiguranje. Katarina se demonstrativno pokupila, otišla nakratko do podija i ubrzo napustila klub', otkrio je neimenovani izvor.