JAVILA SE NA FACEBOOKU

Kamo je nestala Simona Gotovac?

20.01.2015 u 22:42

Bionic
Reading

Za Simonom Gotovac bit će raspisana policijska potraga budući da joj sud već u nekoliko navrata nije uspio uručiti poziv za svjedočenje u postupku zbog malverzacija u tvrtki Minimoto Servis, objavio je Novi list

Kako piše Novi list, riječ je o tvrtki kojoj je Ante Gotovac bio direktor te je tu svoju funkciju, prema optužnici, zlorabio od sredine veljače 2008. do sredine siječnja 2009. godine.

Tada je, tvrdi tužiteljstvo, neosnovano podizao novac s računa oštetivši firmu za ukupno 822.200 kuna. Danas je svjedočila bivša pomoćnica u računovodstvu Gotovčeve tvrtke Ana Ivančić, koja je imala pravo raspolagati novcem sa službenog računa, no nikada to nije činila bez naloga direktora.

Prema njezinim riječima, Gotovac je uvijek potpisivao isplatnice za novac što ga je preuzimao. U pitanju nisu bili veliki iznosi, maksimalno sedam tisuća kuna, dodala je. Međutim, potvrdila je i isplatu sto tisuća kuna što ih je Ante Gotovac prebacio iz Minimoto Servisa u tvrtku Simona produkcija. Simona je tada obavljala poslove promocije za Minimoto Servis, kazala je svjedokinja.

Simona Gotovac, danas Simona Ištvanović, čiju adresu stanovanja ne zna ni njezin bivši muž, trebala bi se o svemu tome očitovati u nastavku procesa.

Inače, kako se već pisalo, Simona se nakon bračnog brodoloma s Antom Gotovcem okrenula vjeri. Prema vlastitu priznanju, 'spasila se od grešnog života', a sada vjernicima po crkvama priča kako je živjela dok nije upoznala Boga. Od svoje trinaeste živjela je, kako sama kaže, nečisto i u bludu, a patila je i od bulimije te uzimala alkohol i droge.

U međuvremenu na Facebooku se oglasila i Simona. Njezin post donosimo u cjelosti:

'Dragi prijatelji!

Molim vas od srca nemojte mi slati poruke, linkove, slike s portala, TV.. Ili slično što ima veze s Antom (policijom, sudovima...)

Ja se NE skrivam, svi znaju gdje živim i kakav život tri godine vodim!
I neću se opravdavati nikome samo Bogu - mom Spasitelju!

A što se tiče policije sad sam ih osobno zvala i znaju gdje živim!
A žutilo, novine, ljudi koji su nažalost bez Boga, bez vjere , "različiti sudci" koji stalno kamenuju mene me kao osobu ne zanimaju, ali kao kršćana i kao osobu koja je upoznala Boga me zanimaju. Jer svi su oni Božja djeca.

I zato sve ovo prepoznajem kao Božji poziv da molim za one koji me progone, da molim za one koji lažu o meni, koji ružno pišu o meni, da molim za izgubljene koji nisu prepoznali i dopustili Gospodinu da uđe u njihov život.

Želim vam obilje Božjeg blagoslova i mir Kristov neka vas prati".