ASTRO PROFIL

Kako zavesti ženu Jarca

20.01.2016 u 10:59

Bionic
Reading

Ako vas zanima kako privući ženu Jarca, proučite njenu osobnost, doznajte čemu je sklona, što tolerira, a što ne trpi

Pustite Jarčicu da diktira tempo upoznavanja i zbližavanja. Dajte joj da preuzme kontrolu i napravi plan. Ako vidi da ste voljni sudjelovati u tome, uvećat ćete izglede za uspješno zavođenje.

Nemojte joj prebrzo izravno priznati ljubav. Možete joj spomenuti da volite biti u njenom društvu ili da osjećate povezanost, no klonite se velikih izjava. Jarcima treba vremena da se priviknu na prisnost s nekim.

Također ne tražite od nje da definira svoje osjećaje prema vama. Jarčice su suzdržane i nerado otkrivaju svoj unutrašnji svijet. Po njenim ćete postupcima znati sviđate li joj se ili ne.


Budite pouzdani i informirani

Pratite aktualna zbivanja i budite informirani o koječemu. Zanimala vas politika ili ne, nešto biste morali znati i o tom području jer je Jarčica upućena u sve bitno. Iznesite joj svoja strahovanja o ozonskim rupama i nesigurnosti današnjeg svijeta i u vama bi mogla vidjeti srodnu dušu.

Ne pokušavajte je zadiviti samohvalom. Žena Jarac ne trpi one koji se prave važnima pa ne gubite vrijeme pričama o bogatstvu i osvajačkim podvizima. Nju više privlače djela od riječi pa joj omogućite da se uvjeri u vaš značaj u praksi.

Vrlo je bitno da budete točni i da poštujete dogovore. Nikada je nećete privući ako zaključi da ste nepouzdani. Pokažite da su vam djela u skladu s riječima - to je jedni način zadobivanja njenog poštovanja.

Ukoliko kanite osvojiti njeno srce nemojte pretjerivati sa skupim poklonima i čašćenjima. Njena ljubav nije na prodaju pa odaberite nešto praktično i od srca. Ako na nešto pada, onda su to iskrenost i vjerodostojnost.