ASTRO PROFIL

Kako zavesti ženu Bika?

07.05.2016 u 08:23

Bionic
Reading

Ako vam je Bikica na srcu, a ne znate kako joj pristupiti i što poduzeti da i ona postane naklonjena vama, koristit će vam sljedeći astrološki savjeti

Prvo zlatno pravilo kod zavođenja Bikice jest: ne požurujte je! Ženi Biku treba vremena da stekne povjerenje u nekog i da odmjeri dobre i loše strane ulaska u vezu.

Budući da je realna i prizemna, neće ući u odnos s vama dok se ne osjeća udobno, a požurivanje je može samo uplašiti. Zato primijenite opušteniji i ležerniji pristup i način osvajanja.

Držite do izgleda. Utjecaj Venere daje joj naglašenu estetsku crtu. Obratite pozornost na svoju frizuru, odjeću, stil, miris i drugo, no nemojte ostaviti dojam 'lovca'. Bikica žudi za kvalitetnim ljubavnikom na duge staze, a ne za jednonoćnim provodom.

Preuzmite dominantnu ulogu u vašem odnosu. Žene Bikovi vole da njihovi muškarci imaju inicijativu, no nemojte misliti da će ona vašu inicijativu uvijek prihvatiti.


Budite duhoviti. Žene Bikovi vrlo su fleksibilne u pogledu humora te prihvaćaju i sočne, prizemnije šale, no ne na svoj račun.

Ne budite lijeni u pristupu. Prilikom zavođenja žene Bika budite aktivni jer one preziru (tuđu) lijenost i sklonost rutini. No nemojte je izlagati velikim iznenađenjima jer joj ona nanose stres.

Okružite se bojama. Žene Bikovi na glasu su po svojoj ljubavi prema svjetlosti i bojama. Na prvi spoj odvedite je u vrt, park, muzej ili galeriju. Izbjegavajte zamračena mjesta koja djeluju misteriozno ili zastrašujuće.

Dovedite financije u red. Kod zavođenja žene Bika sve se vrti oko odgovornosti. Morate pokazati da možete podići i uzdržavati obitelj. Čak i ako se radi o neobveznom flertu, žene Bikovi vole sigurnost koju im pruža partnerova financijska potkoženost.

Ako imate visok društveni status, iskoristite ga kao adut diskretno i bez hvalisanja. Ako ste u tom pogledu statusa skromniji, nemojte pokazati da imate komplekse zbog toga. Skrenite joj pozornost na svoje osobne vrijednosti.