ASTRO PROFIL

Kako zavesti Strijelkinju?

12.12.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Zavođenje je zahtjevan posao, međutim lako ćete osvojiti Strijelkinju uz ispravnu taktiku te stav. Kako biste je osvojili, bitno je razumjeti što ju motivira i uzbuđuje

Prije nego se upustite u zavođenje, pripremite se za divlju i uzbudljivu avanturu, putovanja, smijeh i obilje strasti u spavaćoj sobi.

1. Prilikom udvaranja Strijelkinji imajte na umu da ona krije dva lica - jedno idealističko i filozofsko te drugo sklono zabavi i uživanju. Kako biste ispunili njezina očekivanja, morate u potpunosti poštovati i uvažavati obje strane.

2. Nemojte je pokušavati ukrotiti nego udovoljiti njezinoj ljubavi prema izlascima, putovanjima i slobodi. Budite svjesni da je privlače uzbuđenja i nova iskustva pa joj osigurajte dovoljno prostora za eksperimentiranje i istraživanje.

3. Tko se udvara Strijelkinji, mora biti brz, pokretljiv i prilagodljiv. Ako joj padne na pamet da nekamo zajedno otputujete, nemojte se dugo pripremati, nego uzmite samo osnovno i - naprijed! Dapače, možete joj i sami predlagati putovanja, kao i sportske aktivnosti.


4. Budite izravni i pretvarajte riječi u djela. Strijelkinja ne voli okolišanje, nego odlučnost i poduzetnost. Ona želi aktivne i samostalne muškarce, a prezire one koji su o nekome ovisni i koji se pokoravaju bilo kome - osim njoj.

5. Radoznala je i lako gubi zanimanje za onog tko je trom i jednoličan. Budite intelektualno poticajni, pričajte viceve, ispaljujte duhovite dosjetke. Poznavanje filozofije, stranih kultura i jezika prednost je pri osvajanju Strijelkinje.

6. Dođete li u priliku pokazati svoje seksualno umijeće, znajte da su njezina erogena zona broj jedan bedra, osobito njihova unutarnja strana. Za nju je seks i strast i sport - imajte inicijativu, ali budite spremni i na podređenu ulogu, ako ona to zatraži.

Ukoliko ste uspješno svladali prethodne lekcije, malo je vjerojatno da je nećete barem malo zaintrigirati. Stoga vam unaprijed čestitamo na ostvarenju veze koja će vas potpuno ispuniti.