ASTRO PROFIL

Kako zavesti Škorpionku?

21.11.2015 u 09:23

Bionic
Reading

Prije nego što naučite kako zavesti Škorpionku, morate razumjeti način na koji ona razmišlja i ponaša se

Pravite se neuhvatljivim

Škorpionka čuva svoju intimu. Ne voli da ju se špijunira i istražuje jer se tada osjeća kao plijen. Obrnuto, odgovara joj uloga lovca pa ju intrigiraju pomalo tajnoviti i teško osvojivi muškarci. Stoga joj ne smijete otkriti previše o sebi. Neka ona istražuje vas.

Nemojte misliti da je laka

Odlazak na spoj sa Škorpionkom može biti jako zabavno iskustvo jer nije pasivna i banalna. Međutim neka vas njezina divlja strana ne dovede u zabludu da je lako osvojiva. Seksualni odnos na prvome spoju malo je vjerojatan.

Budite zanimljivi

Da biste usrećili Škorpionku, morat ćete stalno pronalaziti nove načine zadovoljavanja njezine znatiželje. Intelektualna nadmetanja i seksualno eksperimentiranje dobra su stvar. Zaljubljena Škorpionka vjerojatno neće propustiti mogućnost iskušavanja nove seksualne poze ili igračke.


Pustite joj da bude u pravu

Izbjegavajte upuštanje u svađe sa Škorpionkom jer ona rijetko popušta. Ona na svoju tvrdoglavost ne gleda kao na manu, nego je, naprotiv, ponosna na to što ne dopušta drugima da poljuljaju njezino mišljenje.

Pružajte joj uzbuđenje

Škorpionku privlače zabranjene veze, opasnosti i kršenje normi. Obično su otvorene za izvanbračne afere, seks na javnom mjestu ili spoj s nekim od kolega. Kako biste ju zaveli, trebate pronaći situaciju koja će je staviti na kušnju.

Budite u top formi

Škorpionka je izuzetno seksualno osviještena i vjerojatno ima popriličnog seksualnog iskustva. Trebat ćete uvijek biti spremni na seks, vrlo buran i zahtjevan. Budući da je teško zadovoljiti njezine seksualne apetite, budite u optimalnoj kondiciji!

Budite vjerni i odani

Pazite da ju nikada ne varate, ne samo u ljubavi i seksu. Škorpionka nije tip koji će oprostiti i zaboraviti. Ako osjeća da ste ju iznevjerili ili na drugi način zgriješili u odnosu s njom, pamtit će to i učiniti sve da zažalite.

Pridobivanje ljubavi žene Škorpiona potrajat će, ali kad se zaljubi u vas, dat će sve za vašu vezu. Škorpionke su često vrlo posesivne prema onima koje vole, ali ako ste spremni dopustiti joj da postupi po svojoj prirodi, dobit ćete vrlo predanu partnericu.