ASTRO PROFIL

Kako zavesti Ribu?

25.02.2016 u 09:10

Bionic
Reading

Riječ koja najbolje opisuje ženu Ribu je - suosjećajna. Ona je romantična, osjećajna i nježna, ali vas može 'ugristi' ako se osjeti ugroženom. U pravilu je krasi lijepa, ženstvena i pomalo boemska vanjština. Od svjetski poznatih žena Riba možemo izdvojiti Drew Barrymore, Sharon Stone, Cindy Crawford i Dakotu Fanning. Da biste si uvećali izglede za osvajanje ove žene, primijenite naše astrološke savjete

Budite joj oslonac

Privucite njenu pozornost tako što ćete djelovati čvrsto i samopouzdano. Ona je prilično nesigurna pa joj treba jak muškarac o kojeg bi se oslonila. No nemojte brkati samopouzdanje s agresivnošću. Riba ne voli nametanje pa budite strpljivi i potrudite se zadobiti njeno povjerenje.

Preuzmite inicijativu

Ukoliko kanite početi razgovor s Ribom, s obzirom na njenu stidljivost i suzdržanost, učinite prvi korak. Potrudite se da je nasmijete i popravite joj raspoloženje. Mnoge su Ribe sjetne pa im godi društvo vedrog muškarca uz kojeg će se opustiti. Poželjno je da joj često laskate i obasipate je komplimentima.


Pružite joj bajku

Ima naglašenu romantičnu crtu pa je nastojite pridobiti brižnim, suosjećajnim i zaštitničkim ponašanjem. Pažljivo birajte mjesto i vrijeme susreta. Tiha glazba, lagano zamračena prostorija, svijeće i cvijeće dovest će je u prijemčivo raspoloženje.

Njegujte njene snove

Tijekom razgovora pokažite zanimanje za njene intimne životne snove. Pritom joj ponudite podršku i savjete za ostvarenje tih snova. Time ćete zadobiti njeno puno povjerenje i približiti se ostvarenju kvalitetne dugotrajne veze.

Dajte joj prostora

Riba ima duboke emocije i bogat duševni život pa ćete je privući razgovorom o raznim granama umjetnosti, psihologiji, religiji, astrologiji i sličnim profinjenim temama.

Naposljetku, držite na umu činjenicu da žena Riba ima povremene potrebe za povlačenje u vlastiti svijet mašte i snova. Pružite joj dovoljno prostora i u tom pogledu.