ASTRO SAVJETI

Kako zavesti Djevicu?

20.10.2015 u 16:23

Bionic
Reading

Muškarcima je žena Djevica priličan tajna jer im se čini da ih pušta da joj se približe do jedne točke, a onda podiže prepreku. Nudimo vam stoga nekoliko preporuka za lakše zavođenje ove naizgled hladne, a u duši nježne žene.

Odijevajte se elegantno i uredno, ali ne i napadno

Žene Djevice naklonjene su muškarcima koji nose čistu, lijepu i nenametljivu odjeću i obuću. One će zamijetiti svaku mrlju ili ostatke hrane na njoj. Također će joj upasti u oči ako nedostaje koje dugme ili ako vam je neprikladne veličine. Ukratko, žena Djevica opazit će bilo koji nedostatak i propust kada je odjeća u pitanju pa pažljivo birajte garderobu.

Držite do osobne higijene

Ako žena Djevica išta mrzi, to je nemarnost u pogledu osobne higijene. Ako imate ostatke hrane među zubima, ona će pobjeći od vas glavom bez obzira. Neće joj promaknuti ni prljavi nokti, masna koža i slično. Budući da je žena Djevica prilično diskretna, možda vam neće neke stvari reći izravno. Upotrijebit će govor tijela i neizravne načine kako bi vas navela da obratite pozornost na propuste.


Vodite inteligentne razgovore

Žena Djevica je najčešće rječita i upućena u mnoge teme. Zato su joj potrebni suvisli sugovornici koji su načitani, obrazovani i u tijeku s aktualnostima. Jako joj je bitno da je s partnerom kompatibilna u pogledu svakodnevne komunikacije i razmjene mišljenja.

Organizirajte se

Žena Djevica voli organizirane i točne muškarce. Ako kasnite već i pet minuta, pomislit će da ne cijenite nju i njeno vrijeme. Nemojte u zadnji trenutak mijenjati dogovor niti izigravati obećanja.
Ako joj kažete da ćete je nazvati određenog dana, učinite tako. Klonite se laganja i muljanja jer to teško prašta.

Imajte ambiciozne planove

Privlače ih muškarci koji imaju velike životne planove i ambicije. Vole im pružati podršku u ostvarenju takvih planova jer se nadaju da će ih dovesti do onog što teži: doživotne materijalne udobnosti i sigurnosti. Stoga nemojte živjeti "od danas do sutra" nego radite na stvaranju sretne budućnosti.