ASTRO PROFIL

Kako zavesti Blizanku?

09.06.2016 u 13:13

Bionic
Reading

Žene rođene u znaku Blizanaca žele nepredvidivo, a najvažnije je da im mogući partner ne dosadi

Žena Blizanac djetinje je znatiželjna, voli život i redovno unosi uzbuđenje u okolinu. Želite li je zavesti, razmišljajte nekonvencionalno. Prilagodite se njezinim raspoloženjima, budite nepredvidivi i osvajajte je tako da isprva ne bude svjesna da su vam namjere više nego prijateljske.

Prilikom zavođenja usmjerite se na njezin intelekt. Lako joj postaje dosadno pa je zaintrigirajte njoj nepoznatim podacima o stvarima koje je zanimaju, a takvih je povelik broj jer je uvijek u potrazi za nečim novim i različitim.

Obično ima mnogo zanimacija, od kojih većina ne potraje dugo, no pustite li je da se raspriča, ubrzo će vam biti jasno koje su aktualne. Informirajte se o tome i doživljavat će vas kao savršenog sugovornika, što joj je vrlo bitno.

Budući da brzo priča i još brže razmišlja, vaš prvi razgovor bit će ključan. Budite otvoreni, ali i pomalo tajnoviti jer se i ona ponaša na takav način. Nemojte zaboraviti uputiti joj komplimente jer voli tuđu potvrdu vlastitih kvaliteta.


Njezino lice i naličje

Iako je u pravilu prijateljski nastrojena i komunikativna, njezina dvostruka ličnost kad-tad dođe do izražaja pa u jednom trenu može biti izrazito pristupačna, a ubrzo zatim zatvorena i odbojna.

U tom slučaju nemojte navaljivati na nju pitanjima o tome što joj je, nego se prilagodite situaciji, nasmiješite joj se s razumijevanjem i čekajte da je prođe ta faza. Pustite je da prva progovori ili je iznenadite duhovitim komentarom na nešto u okolini.

Ključ: Svježina i originalnost!

Odete li s njom korak dalje, budite inventivni u krevetu i usrećite je iskušavanjem novih položaja ili neočekivanih lokacija. Budući da je vrlo maštovita, često će biti dovoljno da joj na uho šapnete što s njom želite činiti pa da seksualnu teoriju o kojoj rado razglaba primijeni u praksi.

Po naravi nestašne, Blizanke se lako zaljube i brzo izgube glavu za nekim koga su vidjele samo jednom. Takvog isprva idealiziraju, a u slučaju neuzvraćene ljubavi uglavnom ne pate dugo i brzo traže nekog novog!

Mada ne slove za vjerne partnerice, to će biti sve dok je druga strana u vezi svježa i originalna. Budući da ni same ne vole da ih se kontrolira, nisu sklone ljubomori te partneru daju dovoljno slobode i prostora.