ASTRO PROFIL

Kako zavesti blagu i nježnu Račicu?

09.07.2016 u 08:54

Bionic
Reading

Račica je poznata po svojoj blagoj i brižnoj prirodi. Prije će se ražalostiti nego naljutiti, posebno ako se radi o nekom vrlo posebnom. Ukoliko se posvađa s voljenom osobom, učinit će sve da izgladi stvari

Imati Račicu za partnericu posebno je iskustvo, nešto što bi svaki muškarac trebao doživjeti. Ukoliko vam se ona svidi, slijedite ovih nekoliko pravila da biste lakše ostvarili svoj cilj.

Ne šaljite zbunjujuće signale

Iako Račica cijeni dugo i romantično udvaranje, vjerojatno je najbolje da joj već na početku jasno pokažete namjere. Ne želimo reći da inzistirate na brzom seksu (vidi idući savjet!), nego da joj date do znanja da vam se sviđa. Budite otvoreni prema njoj, inače će zaključiti da želite samo prijateljstvo ili površno druženje.

Nikada je ne požurujte

Račica je poznata po osjetljivosti, nježnosti i brižnosti pa isto to očekuje od udvarača i partnera. Cijeni strpljivost i čekat će koliko god treba. Zbog toga biste, kao njen potencijalni ljubavnik, trebali biti svjesni značenja ustrajnosti i strpljenja - to će vam trebati u odnosu s njom.


Dirnite je u emocije

Kada zadobijete povjerenje žene Raka, nemojte se ustručavati otvoriti joj svoju dušu. Ona ima veoma snažnu emocionalnu stranu koja često nadvladava racionalnu. Emocije su dimenzija u kojoj ona najlakše komunicira. Govorite joj ozbiljne i osobne stvari i postavljajte joj ista takva pitanja.

Budite stabilni i pouzdani

Nemojte se puno predomišljati ni kolebati. Ako o nekoj temi imate različit stav od nje, ne mijenjajte ga da biste joj se dopali. Naime, Račice više vole one koji ostaju vjerni sebi i ne prilagođavaju se okolini. S druge strane, ne trpe slabiće i oportuniste.

Neka se uz vas osjeća sigurno

Račica je snažno povezana s domom. Za to postoji odličan razlog: dom je mjesto koje pruža sigurnost i udobnost, osjećaje presudne za njeno blagostanje. Stoga joj osigurajte familijarno okruženje. Informirajte se o njenoj omiljenoj hrani, glazbi, životnoj filozofiji i navikama, običajima u njenom rodnom kraju... i pomozite joj da se uz vas osjeća kao kod kuće. Opuštena Račica samo je korak od zaljubljene Račice.