GIULIANO I JOLE

Kako se naši poznati Splićani snalaze na snijegu?

14.01.2016 u 12:50

Bionic
Reading

Iako su pravi Dalmatinci, pjevači Giuliano i Jole ne odriču se odlaska u snježne krajeve. Nakon intenzivne radne 2015., jedva su dočekali da sa svojim obiteljima i prijateljima uživaju u čistom zraku, suncu, snijegu i miru prikupljajući snagu za nove glazbene pothvate

Giuliano je za ovogodišnji odmor sa suprugom Kristinom i desetogodišnjim sinom Markom izabrao mjesto Passo Tonale, na glečeru Presena, na 3.000 metara nadmorske visine, gdje je bio i prošle godine.

'Prvi dan kad smo stigli nije bio obećavajući, krajolik je bio potpuno zelen, ali je već drugi dan počeo padati snijeg pa smo zaista uživali na snijegu. Navečer obično bacimo na karte, djeca na stolni nogomet ili biljar', rekla nam je njegova supruga Kristina. Fotografije s njihovih snježnih užitaka objavili su na Facebooku.

Giulianov pjevački kolega Jole i ove je godine tradicionalno skijao na Kronplatzu. Iako obožava skijanje, nakratko ga je prekinuo zbog vjenčanja svog prijatelja u Osijeku te se ponovno pridružio svojoj supruzi Ani i kćerima, devetogodišnjoj Ivi, sedmogodišnjoj Emi i trogodišnjoj Tiji. Dok je s roditeljima živio u Njemačkoj, često išao na zimovanje. Tada je najprije prvo savladao saonice, a poslije se zaljubio u skijanje. Nakon dugogodišnjih momačkih druženja s ekipom na snijegu, ljubav prema aktivnom odmoru na snježnim padinama usadio je i svojim kćerima.

'To se zove pravi odmor. Na skijanju uvijek napunim baterije za dalje, a ove godine me čeka puno lijepih, novih pjesama', izjavio je pjevač.

Skisuite still in one peace ???? #ski #holidays #split #stretching #dancer #onsnow ☃

Fotografiju objavljuje Kristina Đanić (@kiki_pulsar)

#stretching #belowzero ?????? #ski #holidays #hajdemouplanine ??❄️

Fotografiju objavljuje Kristina Đanić (@kiki_pulsar)

Pozdrav s Kronplatza ❤️

Posted by Joško Čagalj - Jole on 8. siječnja 2016

Još jedan Splićanin uživa na snijegu. Petar Grašo voli odmarati u planinama.

Volim planinu...iako je more moj dom ...postoji tu neki mir kojeg ne mozes opisati..❤️

Posted by Petar Graso on 14. siječnja 2016