KAD UPRE SUNCE:

Kako se na ljetnim vrućinama snalaze zodijački znakovi

16.08.2016 u 08:33

Bionic
Reading

Ljeto se ne predaje i prijeti bar još jednim toplinskim valom. Kako će ga podnijeti zodijački znakovi, otkrijte u ovom prilogu

Vatreni znakovi

Ovan

Dinamični Ovnovi vole vruće vrijeme, ali ga teško podnose. Budući da imaju osjetljivu glavu, trebali bi više boraviti u hladovini ili pod suncobranom jer im u suprotnom ne gine sunčanica. Preporučljivo je da po jakom suncu nose kapu, a oči zaštite boljim sunčanim naočalama.

Lav

Temperamenti Lavovi odlično podnose ljetne vrućine i nikad im nije previše vruće. Ipak, većina Lavova ima osjetljivu kožu pa ne smiju pretjerivati sa sunčanjem. Sklonost visokom tlaku i srčanim tegobama drugi je razlog zbog kojeg se trebaju kloniti sunca sredinom dana.

Strijelac

Energični i vrckasti Strijelci istinski su ljubitelji vrućina. Imaju dobru kondiciju pa odlično podnose visoke temperature, a one ih ne sprečavaju da se bave sportskim i erotskim aktivnostima. Obožavaju sunčanje i mogu dugo boraviti na suncu bez većih tegoba.

Zemljani znakovi

Bik

Flegmatični Bikovi pristojno podnose ljetno vrijeme. Ono ih ugodno umrtvljuje i navodi da se bave onim što im najbolje odgovara - ležanjem i drijemanjem. Jedino što ih smeta kad vladaju vrućine jest smanjen apetit za hranu i seks.

Djevica

Ozbiljne i pedantne Djevice opterećene su brigom za zdravlje. Znaju za sve opasnosti od izlaganja suncu pa se rijetko sunčaju. Ako to i čine, štite se debelim slojem krema s vrlo visokim UV-filterom. Dok traju velike vrućine, radije će boraviti u hladu ili u svoja četiri zida.

Jarac

Oprezni Jarci ne trpe ljetne vrućine i izbjegavaju jako sunce. Smatraju sunčanje gubitkom vremena i ozbiljnim rizikom za zdravlje. Svjesni negativnog utjecaja sunčevih zraka, najradije izlaze tek u smiraj dana i liježu pred jutro.

Zračni znakovi

Blizanci

Vrckasti i hiperaktivni Blizanci slabo podnose vrućine, ali zanemaruju simptome iscrpljenosti i pregrijanosti dok nije prekasno. Pomalo nemarni i brzopleti, katkad zaboravljaju nanijeti kremu te se krajem dana crvene poput rakova.

Vaga

Šarmantne i elegantne Vage osrednje podnose vrućine. Budući da jako drže do dojma koji ostavljaju, tuširaju se više puta dnevno i koriste obilje dezodoransa. Vole se dugo sunčati, ali nikad ne zaboravljaju na vrlo jake zaštitne kreme.

Vodenjak

Vodenjaci imaju nježan živčani sustav pa im vrućine uzrokuju promjene raspoloženja. Vrlo osjetljivoj vodenjačkoj koži trebaju kreme s najvišim zaštitnim faktorom, a najbolje im je da se uopće ne sunčaju te da izlaze na sunce samo rano ujutro i predvečer.

Vodeni znakovi

Rak

Senzibilni Rakovi teško se prilagođavaju visokim ljetnim temperaturama, a one ih čine razdražljivima i neraspoloženima. Koža tijela vrlo im je osjetljiva i sklona opekotinama, stoga moraju izbjegavati izlazak na sunce dok je ono najintenzivnije.

Škorpion

Izdržljivi i prilagodljivi Škorpioni najbolje podnose paklene vrućine. Prirodno su vrlo žilavi, otporni i natjecateljski raspoloženi. Žele pokazati drugima da ih nikakve vremenske prilike ne mogu obeshrabriti i gurnuti u naslonjač.

Ribe

Nježne i senzibilne Ribe nisu dovoljno otporne i teško podnose visoke temperature. Vrućina ih umara i narušava im koncentraciju za obavljanje svakodnevnih obveza. Prijete im naticanje stopala, opekline i sunčanica.