ASTRO KOMPATIBILNOST

Kako se Jarci slažu sa svojom djecom

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 07.04.2017 11:03
  • Objavljeno 22.01.2016 u 11:10
obitelj roditelji djeca

obitelj roditelji djeca

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

U kojim su znakovima rođena najbolja, a u kojima najmanje pogodna djeca za roditelja Jarca? Budući da mnogo toga ovisi o planetarnim položajima u natalnim horoskopima, pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astrološki kriterij obiteljskog slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu odnosa roditelja Jaraca i njihove djece!

POVOLJAN ODNOS

Jarac i Bik

Vrlo su razumni i disciplinirani. Mali Bik voli rutinu i predvidljivost, a upravo će takav odgoj dobiti od stabilnog i postojanog Jarca. Ovaj će roditelj motivirati malog Bika da se pokrene i ostvari planove, dok će ovaj naučiti Jarca kako da se povremeno opusti.

Jarac i Djevica

I roditelj Jarac i dijete Djevica promišljeni su, pomalo tvrdoglavi, ali i dovoljno razumni da izbjegnu velike sukobe. Odnos im se temelji na velikom međusobnom povjerenju i poštovanju. Uvijek će biti vrlo povezani i podržavati se moralno i financijski.

Jarac i Jarac

Dijete i roditelj Jarac mogu poslužiti kao primjer idealnog obiteljskog odnosa. Toliko se dobro razumiju da ponekad imaju osjećaj kao da se gledaju u ogledalu i uživaju u onome što vide. Odani su, iskreni i spretni u izbjegavanju sukoba. Kada mali Jarac odraste, postaju najbolji prijatelji.

Jarac i Rak

Njih dvoje drže do emocionalne i materijalne sigurnosti. Odnos im je obilježen strpljenjem i postepenom izgradnjom povjerenja. Oba su znaka pomalo konzervativna i stoga vezana za tradicionalnu obitelj temeljenu na uzajamnom divljenju i poštovanju.

Jarac i Škorpion

Odnos djeteta Škorpiona i roditelja Jarca temelji se na snažnoj uzajamnoj ljubavi i iskrenoj podršci. Ovaj je obiteljski odnos stabilan i ugodan te rijetko proizvodi sukobe. Oboje pomažu jedno drugome da se poboljšaju i nauče sagledati stvari i iz drugačije perspektive.

Jarac i Ribe

Iako Ribe ne razumiju zaokupljenost Jarca karijerom i materijalnim, njihov je odnos pun ljubavi, odanosti i osjećaja za moralne vrijednosti. Privrženi su jedno drugome: Jarac voli maštovitu i nježnu narav Riba, dok one cijene njegov oštar um, pedantnost i ustrajnost.


NEIZVJESTAN ODNOS

Jarac i Vodenjak

Vodenjak smatra da je rutina dosadna te da ju treba izbjegavati, ali će ga Jarac naučiti da se život temelji na planiranju i organizaciji. Iako se Jarac i Vodenjak mogu činiti kao suprotnosti, kada postave zajednički cilj rijetko odustaju od njega.

Jarac i Blizanci

Zbog različitih stavova i ciljeva u životu, Jarac i mali Blizanac moraju uložiti puno tolerancije da bi ostvarili dobar odnos. Blizanci vole pustolovine i promjene, dok je Jarac uglavnom vrlo staložen pa je razočaran ako ne vidi slične osobine kod djeteta.

Jarac i Vaga

Vaga je po prirodi druželjubiva i radoznala, dok je Jarac povučen i voli igrati na sigurno. Vaga će željeti brzo iskoračiti iz obiteljskog doma, dugo ostajati vani i ukrašavati se, što će Jarac nastojati suzbiti. Ovo će dvoje morati prilično raditi da bi stvorili ugodan obiteljski odnos.

NEZGODAN ODNOS

Jarac i Strijelac

Roditelj Jarac smatrat će da je ovo dijete Strijelac nedisciplinirano i prenagljeno. S druge strane, Strijelac će misliti da je njegov roditelj dosadan i staromodan. Trebat će mu vremena da shvati da su Jarčeve lekcije o strpljenju i štednji bile vrlo korisne.

Jarac i Lav

Tvrdokorni Jarac i ponosni Lavić u temelju se ne razumiju. Staloženog i marljivog Jarca ljutit će što njegov Lav voli stvari rješavati brzopleto i nasilno. Trudit će se obuzdati njegovu hvalisavost i želju da bude u prvom planu. Jarac će morati pristajati na kompromise da ne nastane zla krv.

Jarac i Ovan

Jarac će morati uložiti puno truda da s malim Ovnom razvije kvalitetan roditeljski odnos. Ovan voli riskirati, što Jarca plaši i navodi na brigu i strogost. Zbog različitih temperamenata, mališan će misliti da mu je roditelj previše konzervativan, a Jarac da mu je dijete naglo i nepromišljeno.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!