ASTRO KOMPATIBILNOST

Kako se Blizanci slažu s braćom i sestrama

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 06.04.2017 11:01
  • Objavljeno 18.06.2016 u 08:05
blizanci djeca

blizanci djeca

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

U kojim su znakovima rođena najviše, a u kojima najmanje sukladna braća i sestre za Blizanca? Budući da mnogo ovisi o planetarnim položajima u natalnim horoskopima, pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij bratsko-sestrinskog slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu bratsko-sestrinskih odnosa za Blizance. Napominjemo da se svaka kombinacija odnosi na dva brata, na dvije sestre ili na brata i sestru

POVOLJAN ODNOS

Blizanci i Blizanci

Ova radoznala i aktivna djeca proučavaju kuću i okoliš, prave buku,krevelje se i luduju. Potrebno im je puno tjelovježbe i poticaja da nebi postala obijesna i bacila se na uništavanje pokućstva. Vrlo sudruželjubivi pa će često pozivati prijatelje u goste i uzvraćati imposjete. Njihove svađe ne traju dugo jer će im brzo nešto odvućipažnju.

Blizanci i Vaga

Većinu će vremena provesti u žustroj raspravi i pripremanju spački. Jakoće se dobro zabavljati pa im neće biti mrsko ni podnijeti zajedničkukaznu. Često će izlaziti zajedno kao najbolji prijatelji. Puno ćerazgovarati, šaliti se na račun onog drugoga, ali još više na tuđiračun. Bit će nerazdvojni od početka i ostati takvi cijeli život.

Blizanci i Vodenjak

Ovo dvoje imaju prodorne i živahne umove. U potrazi su za poticajima,razonodom i odgovorima na tajne života. No dok je Vodenjak istinskizainteresiran za prirodu, okoliš, društvo i druge velike teme, Blizanacje samo radoznao i želi hraniti um novim poznanstvima i spoznajama.Sličnosti su im mnogo brojnije od razlika, jamčeći im dobro slaganje zacijeli život.

Blizanci i Ovan

Ova su djeca različitih, ali sukladnih priroda. Oboje su brzi ienergični, iako je Ovan aktivan više tjelesno, a Blizanac mentalno iverbalno. Roditelji im trebaju dopustiti da se puno igraju izvan kuće nebi li sagorjeli nešto od svog viška energije. S rijetkim izuzecima,dobro će se slagati i zadržati prisan kontakt i u starijoj dobi.

Blizanci i Lav

U domu koji nastanjuju Lav i Blizanci nikad nije dosadno. Pitanje jesamo tko će se više zabavljati. Tipičan Lav nastojat će zauzeti sredinupozornice, a Blizanac je obično dovoljno lukav da mu je prepusti, nežrtvujući pritom ono što mu je važnije. Oboma treba mnogo tjelesne iumne stimulacije pa im roditelji ne smiju jako ograničavati igru ikretanje.


NEIZVJESTAN ODNOS

Blizanci i Bik

Blizanac je aktivan, oštrouman i radoznao. Brzo ga hvata monotonija pamu treba stalna stimulacija. Bik je sporiji i temeljitiji pa teško držikorak s Blizancem, ali i rjeđe pravi pogreške. Ponekad se posvađaju,osobito zbog blizanačkog dugog jezika ili bikovske tvrdoglavosti. Nočešće će se dobro slagati, pomagati i štititi od autoriteta.

Blizanci i Jarac

Imaju vrlo različite osobnosti. Blizanci su slobodna duha, vole izlazitii biti okruženi ljudima. Jarac je, s druge strane, puno ozbiljniji iodgovorniji, zbog čega ga Blizanac smatra pomalo dosadnim. Više ćepoštovati jedno drugo kad odrastu. U kasnijoj je dobi moguće i da buduposlovni partneri.

Blizanci i Rak

U početku su prilično različiti, ali s vremenom postaju sve sličnijijer je Rak sklon oponašati Blizanca u nastojanju da bude svestran izaigran. Njihove razmirice nisu bučne jer se Rak u pravilu povlači.Roditelji će uočiti da nešto nije u redu ako zavlada tišina u domu. Blizanacje taj koji treba biti obzirniji jer je Rak ranjiviji. U odrasloj dobislažu se bolje nego kao djeca.

Blizanci i Strijelac

Ova dva zvrka imaju slične poglede na svijet pa provode mnogo vremenazajedno, no među njima uvijek postoji rivalitet. Od malih nogu Blizanacje aktivan i pun ideja koje će naivni Strijelac smatrati sjajnima.Pravit će razne nestašluke, za koje će krivicu uglavnom snositidobronamjerni Strijelac. Bolje se slažu u kasnijoj dobi, kad su obojeozbiljniji i zreliji.

NEZGODAN ODNOS

Blizanci i Djevica

Karakterno su vrlo različiti pa mogu frcati iskrice. Blizanac će bitiprepun ideja koje će Djevica usavršiti - ili odbaciti. Blizanac će bitikomunikativan, ali će Djevicu iritirati njegov manjak organizacije. Dosvađa će doći ako Blizanac ne održi obećanje svojem pouzdanom bratu ilisestri. U odrasloj će se dobi više tolerirati.

Blizanci i Škorpion

Površnost s kojom se Blizanci odnose prema ljudima Škorpionu se nećejako dopasti. Blizanci će biti vrlo društveni dok Škorpion često volida ga ljudi puste na miru. Kada se posvađaju, Škorpion će potajnomanipulirati Blizancem i pritom glumiti nevinašce. U zreloj dobi moguostvariti sklad.

Blizanci i Ribe

Blizanci su radoznali, raspršeni i aktivni dok je Riba povučenija,stidljivija i emocionalno dublja. Iako su u mnogočemu nepodudarni,podjednako su daroviti i mogu postati bolji jedno uz drugo. Blizanci ćese diviti plodovima riblje mašte dok će ona putem Blizanaca upoznatimnoge ljude te usvojiti praktične društvene vještine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!