ASTRO PROFIL

Kako osvojiti i zadržati Lavicu?

13.08.2015 u 12:28

Bionic
Reading

Ako ste u vezi s Lavicom, znajte da je to istinski izazov. Unatoč tomu što vas ova žena može usrećiti kao nijedna druga, ona će to učiniti samo ako ste joj u stanju pružiti ono što njoj treba. Budući da se s Tim zadatkom ne može svatko nositi, nudimo nekoliko jednostavnih savjeta koje morate upamtiti Ako želite ostvariti dobru vezu s Lavicom

Budite otvoreni

Ako ste po prirodi otvoreni, to može biti velika prednost za vaš odnos s Lavicom. Ona se brzo emocionalno povezuje sa svojom drugom polovicom pa vam se začas čini kao da se znate godinama. Takvoj ženi treba iskren muškarac koji uvijek kaže što misli.

Nemojte biti papučar

Većina Lavica nisu lijenčine. One vole tulume, zabave i aktivnosti na otvorenom i uživaju u čestim putovanjima. Lavice izbjegavaju muškarce koji mnogo vremena provode pred TV-om jer joj se takvi čine tromima i dosadnima.

Hvalite je

Lavice jednostavno obožavaju biti cijenjene, posebno od strane svojih partnera. Ako je želite usrećiti, obasipajte je komplimentima i hvalite što češće. Ona želi biti sigurna da visoko kotira kod vas pa je morate na to podsjećati čitavo vrijeme.


Nemojte gledati druge žene

Na svijetu nema ljubomornije žene od Lavice. Jako je oprezna kada su u pitanju druge žene u vašemu okruženju. Nemojte ni pomisliti da pogledate ijednu drugu djevojku, pa čak ni nehotice. To bi je razjarilo pa bi vam dala nezaboravnu lekciju. Ako želite izbjeći sukobe i povrede, dok ste s Lavicom klonite se drugih.

Širite pozitivu

Pozitivan stav prema svijetu Lavicama znači sve. Ne vole biti okružene negativnim ljudima. Pokušavajte izbjegavati priču o problemima i teškoćama. Istina, parovi bi trebali dijeliti probleme, ali žena Lav to ne može trpjeti. Obasipajte je samo pozitivom i dobit ćete od nje maksimum.

Dokažite joj ljubav

Nikada nećete zadržati ovu divlju djevojku ako jene volite i svakodnevno joj iskazujete ljubav. Ona žudi za osmijesima, komplimentima i toplim osjećajima. Treba joj sigurnost da bez nje ne možete živjeti. U suprotnom, mogla bi potražiti druga rješenja.

Lavice pažljivo biraju partnere. Srećom, na raspolaganju su vam ovi diskretni savjeti koji će vam pomoći da osvojite i zadržite njeno srce.