MINEA:

'Kad puknem, onda puknem do kraja'

01.05.2015 u 12:58

  • +8

Minea

Izvor: Promo fotografije / Autor: Minea

Bionic
Reading

Renata Končić je nakon duže pauze snimila novi singl s kojim će uskoro nastupiti u Vodicama. Ime pjesme je 'Razonoda'

Minea je, nakon gotovo dvogodišnje diskografske pauze, snimila novi singl s kojim će uskoro nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. ‘Razonoda’ je naziv nove pjesme iz autorske radionice Vjekoslave i Tončija Huljić, s kojima Minea ponovno surađuje nakon osam godina pauze.

‘Po završetku emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' primila sam desetke pjesama različitih autora i glazbenih profila. Nisam željela pristajati na kompromise i na brzinu snimati pjesmu, već sam čekala baš onu pravu, u kojoj ću osjetiti posebnu energiju i emocije. I dogodila mi se ‘Razonoda’. Tonči je dugo pripremao pjesmu, a čim sam čula glazbu i Vjekine stihove ‘a kad' puknem, onda puknem do kraja!’ znala sam da je to to! Nebrojeno puta sam bila u situaciji da ‘puknem’ zbog laži raznih muških likova i klošara, baš kao i mnoge druge žene’, kaže Minea.

‘Da se razumijemo, ima i divnih, iskrenih muškaraca... Ali na njih je nekako teže naići. Osjetila sam da se svaka žena može, baš kao i ja, ‘naći’ u ovoj pjesmi i to je presudilo', dodala je Minea.

Minea stalno radi na novim pjesmama, uživa u druženju sa svojom publikom na brojnim koncertima diljem regije te priprema videospot za ‘Razbibrigu’, kao i nastup za pamćenje na CMC festivalu.