MIROVINA 'ODABRANOG'

'Kad Đelo slavi, onda se to pamti!'

14.10.2015 u 12:30

Bionic
Reading

Na oproštajnoj zabavi Đele Hadžiselimovića povodom njegovog odlaska u mirovinu nakon četiri desetljeća rada na televiziji bio je i Ivica Propadalo, a otkrio nam je kakvi ga to svakodnevni rituali vežu uz jednog od najomiljenijih urednika HTV-a i zbog čega nosi titulu 'kralja selfieja'

Omiljen na HTV-u, kod gledatelja, omiljen i u društvu, tako bismo mogli opisati status Đele Hadžiselimovića, a on je sinoć za prijatelje u svom najdražem kafiću u Ilici priredio oproštajnu feštu prilikom odlaska u mirovinu. Među okupljenima bio je i Ivica Propadalo, umjetnik koji uz Đelu već cijelo desetljeće započinje svoj dan.

'Prva jutarnja kava u Elisu naša je tradicija već deset godina i to je nešto što ne propuštamo. Đelo i ja poznajemo se i dulje od toga, veže nas i festival 'Ja BiH' čiji smo organizatori, ali i tisuću drugih stvari. Sinoć na zabavi našlo se naše jutarnje društvo s kojim kafenišemo. Bilo je odlično - kad Đelo slavi, onda se to pamti!, kaže Propadalo.

Fotografija s fešte koju je objavio poznati glazbenik, slikar i scenograf oduševila je njihove zajedničke prijatelje i poznanike, a koliko mnogi žale zbog Đelinog odlaska u penziju, potvrdili su i komentari. Među najzanimljivijima bio je onaj Sanje Bratoš, supruge Nikše Bratoša, koja je poručila kako 'bi bilo najbolje da se ukinu izbori pa da Vladu bira Đelo Hadžiselimović'.

A kad je u pitanju Ivica Propadalo, selfie vesele družine koji je nastao na Đelinoj zabavi nije tek slučajnost. Naime Propadala je prije dvije godine službeni fotograf Rolling Stonesa Brian Rašić nazvao 'kraljem selfieja'.

'Mislim da sam pionir u tome, a prvi koji sam napravio je onaj s Angelinom Jolie prije pet godina', otkrio nam je član Teške industrije, benda koji danas objavljuje spot za pjesmu 'Sjenke'.

'Pjesma je oduševila cijelu regiju, a odnedavno smo dospjeli na četvrto mjesto ljestvice HR Top 40. Taj uspjeh donio nam je novi polet u radu', kaže Propadalo.